Fraud Blocker Start cautarilor de rochie de mireasa 2021
top of page
Caută

Start cautarilor rochiei de mireasa 2021

Actualizată în: 8 ian. 2021






Multe nunti s-au amanat pentru anul 2021 iar unele miresici inca nu si-au gasit rochia. In afara situatiilor nuntilor amanate mai avem si nuntile pentru prima oara programate in 2021, un an mai linistit speram cu totii.


Designerii nostri au inceput cu entuziasm crearea noilor colectii de rochii de mireasa. Fie ca te incadrezi in prima categorie, cea in care nunta ta s-a amanat si inca nu ai gasit rochia de mireasa fie ca faci parte din a doua categorie si ai programat pentru prima data in 2021, sfatul nostru este sa incepi cautarile.

atelier rochii de mireasa, rochii de mireasa, rochii de mireasa bucuresti

De ce? Din cauza situatiei actuale, furnizorii nostri isi aloca un timp mai indelungat pentru producerea rochiilor de mireasa, incercand si ei ca si noi sa respecte in cadrul atelierelor lor de creatie o distantare optima pentru a evita situatiile problematice. Astfel productia este considerabil incetinita si am hotarat impreuna cu ei ca termenul de comanda sa fie mutat intre patru si cinci luni de la momentul preluarii comenzilor, spre deosebire de termenele din anii trecuti, respectiv doua, maximum trei luni de la momentul comenzii.

Poate cu totii avem nevoie de mai mult timp si de un timp mai sigur, de aceea si voi aveti nevoie de un timp pentru stabilirea criteriilor, ce fel de rochii de mireasa va doriti. Poate cautati rochii de mireasa printesa, sau rochii de mireasa sirena, sau rochii de mireasa stil A, rochii de mireasa simple, si tot felul de criterii estetice pe care atat tendintele cat si personalitatea vi le dicteaza.


Multe mirese se orienteaza in aceasta periada catre rochii de mireasa reduse cu achizitionare direct din stoc, pentru a evita timpul mare de asteptare si desigur pentru a beneficia de un pret considerabil mai mic.


De aceea, recomandarea noastra este sa nu fim in contratimp pentru ca in aceasta perioada contratimpul nu ne ajuta, nici pe noi, nici pe designerii nostri si desigur, nici pe voi care doriti certitudini mai ales cand vine vorba de rochia de mireasa.


Nu uitati ca pana a ajunge la momentul achizitiei este o lunga perioada de probe, de incercari in diverse saloane, initial pentru a va defini stilul, apoi pentru a va indrepta catre detalii, si aceasta presupune sa aveti si informatia necesara si disponibilitatea de a merge sa probati.


Saloanele Eden Bride si Miradri Sposa Rochii de Mireasa au introdus in aceasta toamna reduceri rochii de mireasa in stiluri diferite din colectii de actualitate 2020 si 2021, si deasemenea avem reduceri periodice si pentru noile colectii de rochii de mireasa 2021. Intelegem ca trebuie cu totii sa ne adaptam realitatii si sa oferim o gama cat mai larga de rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa din dantela, din tafta, rochii de mireasa A line, cu maneca, cu decolteu in V, rochii ce se potrivesc diferitelor forme si siluete.


Iata cateva modele din colectia de rochii de mireasa 2021.


Iata cateva modele reduse cu 50% si pana la 50%


Asadar, dragi miresici va asteptam cat mai curand la proba, lasati-va timp pentru alegere pentru explorare si pentru a va bucura de aceasta cautare unica.


Echipa Eden Bride si Miradri Sposa va asteapta cu sfaturi si idei adaptate atat pentru silueta dvs cat si pentru buget, cadrul in care veti desfasura evenimentul si tot felul de sugestii acumulate in ani de lucru cu cle mai fericite mirese.



908 afișări0 comentarii
bottom of page