Fraud Blocker
top of page

Rochii de Mireasa Stil A

Pentru ce fel de siluete recomandam rochii de mireasa A line?


In general acest sil este usor de potrivit pe orice silueta, insa este preferat de miresele cu un bust generos si talie mica. De ce? Pentru ca stilul A creaza inaltime si alungeste optic silueta, daca am imbraca o mireasa voluptoasa cu rochii de mireasa printesa, am constata ca ii oferim un volum crescuta in partea de solduri, ori avand volum la sani si adaugand  inca un volum in plus si zonei de sold vom crea o imagine mult prea voluptoasa ceea ce miresele nu doresc in ziua cea mare, ideal fiind sa scoatem in evidenta un detaliu al siluetei si nu sa amplificam volumul astfel incat sa para pufoasa.


Un alt avantaj pentru rochii de mireasa A line este acela ca ele sunt foarte usor de purtat, oferind un volum moderat dar si o lejeritate tinutei. Daca ii adaugam si o trena lunga, vom crea o rochie de mireasa ideala, cu volum ideal si toate detaliile ce te vor face fermecatoare in ziua nuntii.
 

Nu uitati ca puteti personaliza rochia de mireasa, putem crea rochii de mireasa sirena, rochii de mireasa simple, rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa 2 in 1, asa cum iti doresti, suntem deschisi sa facem un spectacol al creatiei din orice rochie de mireasa.
 

Va propunem sa incercati rochii de mireasa stil A, cu trene lungi, cu dantela sau fuste croite din materiale delicate.
 

Foarte usor de purtat, rochiile de mireasa A line sunt preferatele mireselor ce vor sa se simta foarte comode in ziua cea mare. Dealtfel purtand o astfel de rochie, iti vei pune in valoare bustul si talia. Trecerea usoara dintre partea superioara si fusta va crea impresia unor solduri delicate si vei putea crea o tinuta delicata si unica.
 

In aceasta sectiune de rochii de mireasa stil A vei gasi modele variate, rochii cu decolteu in V, ideale pentru sustinerea bustului, rochii cu maneca sau cu spate decoltat adanc si insertii glamour.

bottom of page