Intrebari frecvente

Ce ar trebui sa stiu despre stilurile rochiilor de mireasa?


Rochiile de mireasa sunt impartite in stiluri ce avantajeaza fiecare silueta, astfel: Stilul Printesa, pune in evidenta talia, fiind rochia din povestile copilariei. Aceasta este preferata de miresele ce doresc sa atraga atentia asupra taliei si bustului. Stilul A este cel preferat de miresele care doresc sa subtieze partea de talie-sold, creand impresia de alungire, fiind o varianta foarte usor de purtat in ziua nuntii. Stilul Sirena este preferat de miresele cu forme de clepsidra, ce doresc sa puna in lumina atat bustul cat si talia si soldurile. Stilul Empire cel care ne aminteste de rochiile purtate in Grecia Antica, foarte vaporoase, adecvate pt o nunta la piscine sau pe plaja.
Cu cat timp inainte ma pot programa?


Pentru a ne face o vizita, te asteptam in Bucuresti, str Delea Veche, nr 51, cu o prealabila programare la telefon 0759520748 cu 2-3 zile inainte.
Care este timpul necesar realizarii unei comenzi?


Pentru realizarea unei comenzi avem nevoie de 2 luni si jumatate.

Trebuie sa avem in vedere ca rochia este indicat sa soseasca in salon cu aproximativ 2-3 saptamani inaintea evenimentului pentru a face retusurile finale (scurtat, stramtat, sistem de prindere pentru trena).

Exista si varianta comenzii la urgenta care presupune o taxa impusa de producator, cu o confirmare prealabila din partea acestuia.
Daca imi doresc sa aduc modificari modelului de baza, se pot executa?


Oferim mireselor posibilitatea de a aduce modificari rochitelor, in masura in care avem impreuna o viziune clara a ceea ce ne dorim, asa incat sa oferim o garantie de 100% ca vom creea rochia visurilor lor.
Rochiile de mireasa se pot inchiria?


Rochiile de mireasa din stocul salonului se pot inchiria cu preturi intre 1000-2000 lei.
Ce trebuie sa stiu despre ajustari?


Ajustarile precum stramtat, scurtat si sistem de prindere pentru trena sunt incluse in pretul rochiei. Acestea se executa o singura data si dureaza intre 10-15 zile. Daca se doresc ajustari suplimentare, acestea sunt suportate de client.
Cat timp pot lasa rochia in salon dupa sosirea ei?


Dupa sosirea rochiei aceasta poate ramane in salon pe perioada ajustarilor, urmanad ca in termen de maximum 30 de zile sa fie ridicata de mireasa. In cazul in care rochia este comandata ca cateva luni inainte de nunta, urmand ca ajustarile sa fie facute in apropierea evenimentului, rochia se ridica de catre mireasa in termen de 30 zile de la sosirea ei in salon, urmand sa revina pentru modificari.
Cu ce accesorii imi pot intregi tinuta ?


Puteti gasi in salonul nostru accesorii precum voaluri cu dantela potrivita fiecarei rochii, cordoane, cercei, diademe, si accesorii diferite pt par, gat si mana.

© 2020 Eden Bride | EDEN BRIDE SRL - CUI: 40257209 - J40/17383/2018

office@edenbride.ro | 0759.520.748

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Twitter