Fraud Blocker
top of page

Povestea noastra

Desprinse din basme uitate si redescoperite de fiecare, unde doar emotiile dicteaza forme si tipare perfecte,  rochiile de mireasa Eden Bride strabat culoarea timpului impodobind frumoasele fiice ale Evei nu doar cu vesminte de neuitat ci si cu emotia, traditia, puritatea, energia si dorinta acumulate ce inconjoara acest vis de neuitat numit ‘Ziua Nuntii’.
Din acest cumul de sentimente am aparut noi, Eden Bride, cerandu-va permisiunea sa ne faceti partasi celor mai frumoase emotii ale voastre.
 
Primul pas in cautarea rochiei de mireasa?... Un taram cu adevarat necunoscut in care vrem sa va conducem pentru a transforma  acest necunoscut intr-un univers al visurilor implinite.
Prima proba si prima interactiune cu rochiilor de mireasa sunt pline de emotie, fiecare incercand sa defineasca un stil potrivit siluetei  care sa creeze o armonie intre dorinta si realitate.
 
Tiparele de 'Printesa', 'Sirena', 'Stil A', 'Empire', sunt elemente esentiale pe care se construieste povestea fiecareia.
 
Acest prim pas este mai curand un lucru cu visurile atator personalitati diferite, decat o alaturare pretioasa a meterialelor.
 
Povestea noastra nu este scrisa de noi, ci de voi, miresicile noastre, pentru care noi devenim persoanaje ale povestilor voastre, porsonaje marunte ce lucreaza cu cele mai sincere trairi, cu entuziasmul si tremurul mut din fata acestor momente traite in interior la intensitati si temperature greu de masurat.
 
Voi ne purtati creatiile iar noi cu recunostinta va purtam emotiile intr-un instantaneu pentru totdeauna.
bottom of page