Fraud Blocker
top of page

Rochii de Mireasa Sirena

Cele mai multe mirese cu forme bine definite, cu siluete de tip clepsidra, aleg sa poarte in ziua nuntii rochii de mireasa sirena, pentru ca intr-o astfel de tinuta se vor pune mai bine in evidenta formele senzuale dar intr-o maniera discreta.
 

De ce as alege o rochie de mireasa sirena?
 

Rochiile de mireasa in general sunt un apogeu al creatiei artistice pentru ca reunsesc talentul designerilor cu dorintele si emotiile mireselor. Daca vorbim de rochii de mireasa sirena, aceste pot fi modele diferite , unele cu dantela, altele rochii de mireasa simple poate cu un singur detaliu ce atrage atentia. In general o astfel de tinuta este mai usor de purtat din privinta volumului, urmand linia corpului nu creaza un volum cu care mireasa nu este obisnuita. Alte avantaje ar fi evidentierea siluetei, posibilitatea de a fi accesorizata extra pentru ca o astfel de tinuta suporta mai multe detalii decat una care din start este foarte ampla si amplitudinea ei in sine pare a fi un detaliu principal.
 

Modelele de rochii de mireasa sirena evidentiaza silueta, punand in valoare trasaturile feminine. Selectia noastra de rochii cuprinde atat rochii de mireasa sirena simple, cat si rochii de mireasa sirena cu trena detasabila. Ele sunt  realizate numai din materiale de cea mai buna calitate de catre designeri recunoscuti international. Suntem cea mai buna alegere pentru rochii de mireasa Bucuresti si iti oferim posibilitatea de a vedea si proba colectiile  noastre de rochii de mireasa 2020, cat si  colectiile de rochii de mireasa 2021 lansate de catre designerii nostri.

rochii de mireasa, rochii de mireasa lux, rochii de mireasa 2021, rochii de mireasa sirena, rochii de mireasa ieftine

Programare Proba Online

Serviciu gratuit non-stop

bottom of page