Fraud Blocker
top of page

Rochii de Mireasa

Rochia de mireasa mult visata inca din copilarie, se transforma intr-o lunga si emotionta cautare pentru miresici. Imediat dupa stabilirea datei nuntii, urmeaza un episod foarte interesant, acela al alegerii rochiei de mireasa ideala.

 

Primele cautari incep in mediul online si se refera la rochii de mireasa preturi, pentru a putea stabili un buget minim si maxim, pentru a vedea cum arata sa zicem sectiunea de rochii de mireasa ieftine sau rochii de mireasa de lux.

 

Dupa stabilirea bugetului, urmatorul pas este studiul stilurilor si descoperim ca exista rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa sirena, rochii de mireasa stil A  sau empire. In functie de silueta si locatia aleasa poti sa te orientezi catre un stil preferat.

 

Dupa toate aceste cautari este timpul sa vii la proba de rochii de mireasa Bucuresti. Iata ce iti propune Salonul nostru de rochii de mireasa, in care iti poti pune toate ideile in practica.
 

Aici poti gasi rochii in stiluri variate de la rochii de mireasa stil A pana la rochii de mireasa printesa sau rochii de mireasa sirena cu un volum natural creat care sunt usor de purtat, rochii de mireasa de lux create de designeri internationali si ca sa fim siguri ca bugetul nu va fi un impediment in iti oferim rochii de mireasa ieftine de inalta calitate, rochii de mireasa reduse din colectiile 2019 - 20201 modele de actualitate care te vor face sa te bucuri de aceasta experienta minunata din viata ta, ziua nuntii.

626       (3).jpg

REDUCERI PANA LA 60%

Rochii de mireasa reduceri de pana la 60% la modelele din stoc.

54294.jpg

MARIA ANETTE

Colectii designer Maria Anette

613       (3).jpg

ELENA NOVIAS

Colectii designer Elena Novias

188-1.jpg

EDEN BRIDE

Colectii brand Eden Bride

196797011_3913405005442982_5201132394585591218_n.jpg

OKSANA CHORNA

Colectii designer Oksana Chorna

2249.jpg

IRYNA KOTAPSKA

Colectii designer Iryna Kotapska

Ophelia _3.jpg

ANNIE VICTOR

Colectii designer Annie Victor

EL-422.jpg

ELLE ROSA

Colectii designer Elle Rosa

Alegerea unei rochii de mireasa este una dintre cele mai grele decizii pentru o femeie. O rochie de mireasa trebuie sa puna in valoare frumusetea si feminitatea. Daca iti doresti ca toate privirile sa fie atintite asupra ta trebuie sa faci cea mai buna alegere. Trebuie deasemenea sa tii cont de faptul ca o rochie de exceptie trebuie sa fie creata din materiale de buna calitate. In cadrul magazinului nostru vei gasi produsele cele mai bune care sa te ajute sa atragi toate privirile. Pana la urma o singura data in viata te mariti si atunci trebuie sa stralucesti.

Vivian_1.jpg

Programare Proba Online

Serviciu gratuit non-stop

bottom of page