Fraud Blocker
top of page

Rochii de Seara

Eden Bride

Suntem cu toatele pasinate de shopping si de cele mai frumoase rochii de ocazie la preturi adorabile.


Pentru a transforma orice tinuta intr-o aparitie trasnet este nevoie de imaginatie si atitudine. Rochii de seara pentru petrecerea balului de absolvire, sau rochii de ocazie pentru domnisoare de onoare sau nase?

 

Iata Salonul Eden Bride rochii de mireasa si rochii de seara Bucuresti, iti propune colectii ale designerilor internationali intr-o prezentare inedita.


Eleganta si fastul unei tinute pentru o ceremonie la palat sau un bal foarte tineresc, toate aceste stiluri sunt reunite in colectiile noastre de rochii de

seara la preturi super-accesibile.
 

Ne dorim sa va surprindem cu produse variate, in trend, indiferent de stilul preferat. Modelele noastre se pliaza pe stiluri diverse si sunt actualizate in fiecare sezon. 

 

Rochiile noastre sunt croite din materiale de calitate superioara, cusaturi atent realizate si perfectiune pana in cele mai mici detalii. 

V-137          (5).jpg

Ema Bride

Colectia de rochii de seara "Exclusive Graceful" 2020 a designerului Ema Bride

536       (2).jpg

Elena Novias

Colectia de rochii de ocazie "Dreams" 2020 a designerului Elena Novias

EC-014 (2).jpg

Elena Morar

Colectia de rochii de seara "Evening Collection" a designerului Elena Morar

Moda si stilul trebuie sa fie elementele cheie atunci cand o femeie isi alege tinuta. Hainele sunt singurele produse care te definesc si ar trebui sa investesti in garderoba ta oricat este necesar. Atunci cand trebuie sa alegi intre mai multe rochii de ocazie sau rochii de seara trebuie sa iei in calcul modul in care aceste rochii iti pun in valoare calitatile. O rochie de ocazie sau rochie de seara perfecta trebuie sa trezeasca emotii si trebuie sa te invaluie intr-un aer boem. La Eden Bride vei gasi rochile care te vor ajuta sa arati perfect in orice situatie. In plus modelele disponibile sunt exceptionale si te vor ajuta sa ai parte de o tinuta admirabila. Te asteptam cu drag la proba in showroom-ul nostru din str. Orzari, nr.5, Bucuresti pentru a iti putea alege rochia de ocazie perfecta!

bottom of page