Rochii de mireasa

Perfioni

Rochii de mireasa Bucuresti Perfioni sunt modelele romantice care iti vor evidential fiecare trasatura a corpului. Croiala lor minutioasa si fiecare detaliu fac ca aceste rochii sa reprezinte un punct de atractie in seara cea mare din viata ta.
De ce as alege rochii de mireasa 2020 din aceasta colectie? Pentru multitudinea stilurilor, pentru materialele folosite pentru tenta nonconformista a fiecarei creatii si unicitatea detaliilor. Indiferent de stilul de rochii de mireasa pe care il preferi, proband iti vei da seama care este cel care ti se potriveste cel mai bine. 
Salonul Eden Bride - rochii de mireasa Bucuresti, iti ofera si posibilitatea de a face modificarile pe care le doresti, astfel incat amprenta imaginatiei tale sa se regaseasca in tinuta din ziua cea mare.

Asper (1).jpg

SUN KISSED

Colectia 2021 "SUN KISSED", brandul Perfioni al designerului Elena Morar

P_M-001 (2) _Fotor.jpg

PITER MARTINES

Colectia "PITER MARTINES", brandul Perfioni al designerului Elena Morar

Rochii de mireasa Bucuresti Perfioni sunt modelele romantice care iti vor evidential fiecare trasatura a corpului. Croiala lor minutioasa si fiecare detaliu fac ca aceste rochii sa reprezinte un punct de atractie in seara cea mare din viata ta. Detaliile fiecarei rochii din aceasta gama sunt special alese astfel incat rezultatul final sa fie unul rasunator. Toate aceste modele iti vor oferi o tinuta impecabila. Atentia cu care este conceputa fiecare rochie in parte a reusit sa puna la dispozitia tuturor clientilor produse unice care sa surprinda inca de la prima vedere. Rochile din gama Perfioni sunt perfecte pentru acele femei visatoare care vor sa arate exceptional.