Fraud Blocker
top of page

Reduceri 50% rochii de mireasa

*Oferte valabile în limita stocului disponibil

Rochii de mireasa ieftine nu inseamna rochii de mireasa de o calitate scazuta ci pur si simplu se refera la o scadere a pretului astfel incat sa putem elibera spatiul de depozitare pentru a aduce mai multe rochii de mireasa 2024 si a crea sansa mireselor sa isi cumpere rochii de  mireasa superbela un pret ideal.
 

In aceasta sectiune de rochii de mireasa ieftine, am selectat atat rochii de mireasa printesa cat si rochii de mireasa simple, A line, empire,

cu dantela sau aplicatii cusute manual, cristale.
 

Iti poti gasi preferata in salonul nostru si vei plati doar 50% din pretul rochiei de mireasa.
 

Am redus rochii de mireasa din Colectii 2024 de lux by Iryna Kotapska, rochii de mireasa Bucuresti din colectiile designerilor Ema Bride, Elena Novias si din colectia unicat Eden Bride.
 

Am ales rochii de mireasa in stiluri diferite, rochii de mireasa printesa, sirena stil A, toate din colectii recente, actuale si moderne.
 

De ce am facut asta? Pentru ca vrem sa avem cat mai multe mirese feicite, cat mai multe rochii imbracate cu bucurie de fete care poate au

un buget redus si visuri mari si desigur pentru iubitoarele de promotii care doresc sa poarte doua rochii de mireasa in ziua cea mare.
 

Chiar asa, de ce nu ai putea sa porti o rochie de mireasa printesa la ceremonia de la biserica si pentru petrecerea de seara una fosrte sexy in stil sirena, poate chiar o rochie de mireasa cu slit?
Te asteptam la proba!  Este atat de simplu, poti face o programare online sau pe wapp sau pe mail sau de ce nu, telefonica.

 

Pentru a veni in ajutorul miresicilor in perioada aceasta grea, am creat sectiunea de rochii de mireasa reducere 50% pentru a oferi o gama cat mai variata de optiuni pentru a arata splendid in ziua cea mare.


Am ales sa reducem cu 50% mai multe modele de rochii de mireasa din colectia 2023 si colectia 2024 pentru a face mai multe bucurii si pentru ca miresele sa se poata delecta cu rochii de mireasa reduse, moderne la pret mic.
 

    EU2001I_edited.jpg

    Programare Proba Online

    Serviciu gratuit non-stop

    bottom of page