Fraud Blocker
top of page

Rezervare Proba Online

Rochii de mireasa

Cunoastem fara indoiala importanta unei rochii de mireasa si deasemenea dorinta miresicilor de a facea cea mai buna alegere in privinta modelului, dar si a pretului.

 

De aceea am creat sectiunea de Programare Online pentru a oferi mireselor posibilitatea de a-si face programare intr-un mode flexibil si eficient, programarea putnd fi astfel efectuata la orice ora din zi si din noapte. Acest lucru le confera miresicilor posibilitatea de a proba rochii de mireasa, pentru a oferi o gama cat mai variata de optiuni pentru a arata splendid in ziua cea mare.

Conditii programare: 

  • Timpul rezervat pentru proba este de 50 minute.

  • Va rugam sa veniti la proba insotita de maxim 2 persoane.

  • Pe timpul programarii veti beneficia de consultanta gratuita alaturi de un consilier Eden Bride.

  • Prima programare este GRATUITA.

  • Incepand cu a doua programare se percere taxa de 100 lei per programare. Aceasta taxa NU SE PLATESTE daca se achizitioneaza produsul in cadrul acelei programari.

  • Anularea programarii cu mai putin de 24 de ore sau neprezentarea la programare, presupune ca urmatoarea programare facuta va fi contra cost.

  • Vă rugăm să veniți la probă fără machiaj, pentru a păstra rochiile în stare perfectă.

  • Nu se accepta decat o singura programare pe zi de persoana. Programarile multiple se vor anula.

DAISY (1) .jpg

PROGRAMARE ONLINE

Serviciu non-stop de programare Online

Primul pas in alegerea rochiei de mireasa este programarea la proba. Salonul Eden Bride iti da posibilitatea de a alege intervalul ideal pentru tine prin accesarea optiunii de progrmare online, unde iti pozi alege direct ziua si ora in care poti veni.


Programarea la proba rochii de mireasa Bucuresti se poate face deasemenea prin telefonul afisat la sectiunea contact, sau prin whats up, sau pe pagina noastra de facebook printr-un mesaj privat, la care iti vom raspunde in cel mai scurt timp.
 

Deasemenea daca doresti sa discutam orice in legatura cu rochii de mireasa, ne poti contacta telefonic, prin mail, whats up, facebook messenger si iti vom oferi toate detaliile de care ai neoie pentru a gasi rochii de mireasa ieftine, sau la reducere, sau rochii de mireasa simple sau personalizate, orice detaliu ce ta va face sa stralucesti in ziua nuntii tale.
 

Proba dureaza o ora in care vei avea parte de consiliere personalizata gratuita, sfaturi si idei si o gama variata de rochii de mireasa ale designerilor cu care colaboram in mod exclusiv.
 

Impreuna vom crea cea mai frumoasa poveste in care vei fi personajul principal si centru atentiei tuturor privirilor.
 

bottom of page