Fraud Blocker Rochii de mireasa simple 2021
top of page
Caută

Rochii de mireasa simple 2021

Actualizată în: 7 ian. 2021


Tumultos si imprezivibil, anul 2020 a fost unul de intoarcere, de regandire, poate chiar de introspectie pentru fiecare dintre noi. Incepand cu perioada in care brusc viata noastra s-a redus la lucruri simple, in care am stat noi cu noi insine, am verificat valorile si cu siguranta nu ne-a fost usor sa ne facem o analiza fortata a gandurilor, a realizarilor, uneori poate a implinirilor si neimplinirilor, tendinta per total a anului 2020 a fost catre esenta lucrurilor.


Spun esenta lucrurilor pentru ca lucrurile in esenta sunt simple, detaliile le alegem noi fiecare dupa cum ne dicteaza poate obisnuintele, poate felul in care am fost obisnuiti sa ne vedem si sa fim vazuti.


Despre aceasta simplitate pare a fi vorba si in 2021, o simplitate fina, ca o poveste spusa de sufletul fiecaruia dintre noi.


Noi traducem aceasta simplitate prin rochii de mireasa, asa alegem sa ne exprimam emotiile in aceasta etapa in care a crea noul este cea mai importanta decizie, a renunta la tipare vechi este unica forma de adaptare si implinire.


De aceea vreau sa va vorbesc astazi despre rochii de mireasa simple colectia 2021, care de aceasta data par a reprezenta din ce in ce mai artistic mireasa rafinata, emotiva, care a trecut de la accesorizarea la exterior la cea interioara.


Noua colectie de rochii de mireasa 2021 este una adaptata tuturor schimbarilor pe planul nuntilor.


Tot mai multe mirese aleg sa isi petreaca ziua nuntii alaturi de cei cu adevarat dragi lor in cadre relaxante, in cadre naturale, in care se simt libere si cu adevarat observate. De aceea tendinta in 2021 este aceea de a alege rochii de mireasa simple, cu detalii necesare sublinierii formelor, precum cordoane in jurul taliei, poate maneci accesorizate, trena simpla lunga, dantela in zonele pe care miresele doresc sa le faca putin vizibile.


Iata un astfel de model, propus de designerul Elena Morar

rochii de mireasa simple, rochii de mireasa A line, rochii de mireasa tip A, rochii de mireasa bucuresti

Aceasta rochie de mireasa simpla face parte din colectia 2021 a designerului Elena Morar cu care salonul Eden Bride lucreaza in exclusivitate. Aceasta creatie este una diafana, croita din tiul fin si dantela doar pentru a alungi silueta si fara a incarca tinuta, fara a o transforma intr-una pompoasa. Decolteul adanc in V este un detaliu tipic feminin ce pune in evidenta zona bustului si da inaltime miresei. In spate observam un decolteu ce lasa sa se vada delicat silueta. Trena este de lungime medie astfel incat mireasa sa se simta confortabil in ziua cea mare.

rochii de mireasa simple, rochii de mireasa A line, rochii de mireasa tip A, rochii de mireasa bucuresti

Rochii de mireasa la preturi accesibile, aceasta este din nou una dintre cerintele mireselor 2021 si desigur intelegem si acest aspect, pentru ca nuntile sunt mai restranse si investitiile uneori tin sa fie si ele adaptate. Designerii nostri au creat rochii de mireasa sirena simple, rochii de mireasa A line, rochii de mireasa din tafta la cele mai bune preturi pentru ca de ce nu, cu totii trebuie sa fim uniti impreuna pentru a strabate cat mai usor aceasta perioada in care prudenta este necesara iar bucuriile pe care ni le facem unii altora trebuie sa fie din ce in ce mai multe.


Iata alte propuneri de rochii de mireasa de lux la preturi accesibile.

rochii de mireasa simple, rochii de mireasa A line, rochii de mireasa tip A, rochii de mireasa bucuresti

Aceasta rochie de mireasa face parte din coletia 2021, fiind o creatie unica si delicata ce iti va pune in evidenta silueta si te vei simti in acelasi timp lejera si delicata.

rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa sirena rochii de mireasa bucuresti

Daca preferi rochii de mireasa sirene simple, poti alege sa porti rochia Lola, aceasta este croita din tafta satinata, cu o trena lunga si maneca. Aceasta poate fi usor accesorizata cu un cordon in talie din cristale sau perle pentru a da un plus de eleganta tinutei tale.

rochii de mireasa, rochii de mireasa sirena, rochii de mireasa lux, rochii de mireasa bucuresti

Rochia de mireasa MS-013 cu o funda supradimensionata este o alegere ideala pentru miresele ce doresc sa fie nonconformiste si in acelasi timp clasice prin rafinament si bun gust.

rochii de mireasa, rochii de mireasa A line, rochii de mireasa tip A, rochii de mireasa ieftine

Iata un alt model de rochie de mireasa simpla , dar care isi capata eleganta prin detaliile fine pe care le prezinta. Maneca larga inchisa cu nasturei, cordon in talie sub forma de curea si un decolteu semi acoperit, sunt elemente ce te plaseaza atat intr-o zona foarte eleganta dar si in cea confortabila.

rochii de mireasa simple, rochii de mireasa A line

Materialul folosit este sifonul, care da rochiei un aspect natural si este foarte usor de purtat in acelasi timp.


Rochia de mireasa cu slit este una deasemenea foarte adaptata pentru cerintele unei nunti in aer liber, in care mireasa vrea sa se simta unica dar sa aiba si lejeritate si fast in tinuta.


Trena ampla confera un volum natural, banda de sustinerea a partii de jos a fustei o face flexibila si unor ondulata.

rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa tip A, rochii de mireasa

Rochia de mireasa in linie A este deasemenea cautata pentru nuntile 2021, fiind foarte diafana si eleganta intr-un mod natural.

rochii de mireasa sirena rochii de mireasa ieftine

Rochia de mireasa 2 in unu este o varianta ideala pentru a crea impresia ca porti doua rochii de mireasa.

rochii de mireasa simple, rochii de mireasa 2 in 1, rochii de mireasa tip A

Partea de dantela se detaseaza iar tinuta ta va fi foarte lejera si usor de purtat. Iata!

rochii de mireasa simple, rochii de mireasa 2 in 1, rochii de mireasa tip A

Astfel, poti avea doua tinute in acelasi timp una clasica, una confortabila si eleganta.


Daca ti-am starnit pofta de a te rasfata cu cele mai frumoase rochii de mireasa Bucuresti ale designerilor de top precum Elena Morar, Perfioni, Ema Bride, Iryna Kotapska, te asteptam in showroomul nostru Eden Bride rochii de mireasa Bucuresti sau la salonul partener Rochii de Mireasa Miradri Sposa, din str. Dr. Grigore Taranu, nr. 6, Bucuresti, zona Cotroceni, unde consilierii nostrii te vor ajuta sa gasesti rochia de mireasa perfecta cu sfaturi si idei adaptate pentru silueta ta ta, cadrul in care vei petrece ziua cea mare.


444 afișări0 comentarii
bottom of page