Rochii de mireasa 2021

Colectia "Sun Kissed"

Rochii de mireasa 2021 Colectia Sun Kissed by Perfioni, designerul care a facut sa straluceasca in ziua cea mare mii de mirese din intreaga lune, se gasesc in exclusivitate in salonul de rochii de mireasa Eden Bride.
Daca iti doresti sa ai o rochie de mireasa de calitate desenata si executata de cei mai buni profesionisti in domeniul modei rochiilor de mireasa, este momentul sa vii la proba.
In aceasta colectie vei gasi rochii de mireasa de lux la preturi accesibile, adaptate stilului in care alegi sa iti faci nunta. Varietatea creatiilor le face sa fie ideale atat pentru nuntile in aer liber cat si pentru cele organiate intr-un cadru regal.
Poti alege deci sa porti rochii de mireasa cu dantela, pentru o nunta sofisticata, sau rochii de mireasa din tafta, la fel cum poti alege rochii de mireasa diafane, croite din sifon, tiuluri fine, jerssey pentru o nunta in natura.
Nu uita ca Salonul Eden bride iti ofera posibilitatea sa iti personaliezi  tinuta din ziua cea mare pentru a fi o aparitie de neuitat.