Fraud Blocker Reducere rochii de mireasa 50% | Eden Bride
top of page
Caută

Reducere 50% din pret la multe rochii de mireasa preferate

Actualizată în: 10 mai 2020


Eden Bride iubeste reducerile si surprizele pentru miresicile noastre. Nimic nu le face mai fericite pe viitoarele mirese decat posibilitatea de a alege o rochie de mireasa la jumatate de pret. Woooow!!


E adevarat! Iti poti gasi preferata in salonul nostru si vei plati doar 50% din pretul rochiei de mireasa.


Am redus rochii de mireasa de lux din Colectia 2020 by Iryna Kotapska, rochii de mireasa Bucuresti din colectiile designerilor Ema Bride, Elena Morar si Elena Novias, cat si din colectia unicat Eden Bride.


Am ales rochii de mireasa in stiluri diferite, rochii de mireasa printesa, sirena, stil A, toate din colectii recente, actuale si moderne.


De ce am facut asta? Pentru ca vrem sa avem cat mai multe mirese fericite, cat mai multe rochii imbracate cu bucurie de fete care poate au un buget redus si visuri mari si desigur pentru iubitoarele de promotii care doresc sa poarte doua rochii de mireasa in ziua cea mare.


Chiar asa, de ce nu ai putea sa porti o rochie de mireasa printesa la ceremonia de la biserica si pentru petrecerea de seara una fosrte sexy in stil sirena, poate chiar o rochie de mireasa cu slit?


Sa vedem cateva propuneri!

Rochia de mireasa KT 2024 din colectia de lux 2020 a designerului Iryna Kotapska, nonconformista si ideala pentru o mireasa superba, redusa acum la jumatate de pret.


rochii de mireasa lux, rochii de mireasa bucuresti

Croita din materiale premium tafta fina si dantela cu aplicatii cusute manual, doreste sa fie imbracata de o mireasa unica si iubitoare de reduceri cu stil.

Hai sa vedem mai deperte cum ai putea sa ai doua rochii de mireasa.


Daca vrei sa imbini stilul lejer cu o aparitie ce va intoarce toate privirile, iti propunem o varianta ideala.


Poti purta la biserica o rochie de mireasa printesa, si la dans una ce iti pune in evidenta silueta si te lasa sa te misti in voie.

Rochia de mireasa BL1909 din colectia Inspiration By Iryna Kotapska, redusa acum la jumatate de pret, poate fi o alegere ideala pentru tine .


rochii de mireasa lux

rochii de mireasa bucuresti

Iata si o propuneri pentru rochia de sirena.


rochii de mireasa sirena

Aceasta rochie de mireasa stil sirena cu trena din dantela este foarte usor de purtat, se cambreaza perfect pe silueta, conturandu-ti toate atuurile feminine.


rochii de mireasa sirena

Poti alege dealtfel si o rochie de mireasa cu dantela si tiul fin din colectia Elena Morar. Cu o trena lunga si materiale premium RM-030 este o tinuta ce nu va trece neobservata, foarte usor de purtat, materialele de interior fiind usor elastice pentru a face rochia mai flexibila.

rochii d mireasa sirena

Profita acum si achizitioneaza rochii de mireasa Bucuresti reduse!

Sa mergem mai departe cu propunerile! Daca ai o nunta pe plaja sau intr-un cadru natura si vrei sa te simti libera si eleganta, iti propunem rochia de mireasa A line B1966L by Iryna Kotapska, sau rochia de mireasa BL1969.

rochii de mireasa plaja

rochii de mireasa pentru plaja

Daca te-am convins sa vii la proba, nu uita, promotia noastra este valabila pana la 15 Iunie si cuprinde mult mai multe rochii de mireasa pe care le poti la sectiunea Reduceri 50% de pe site-ul nostru.


In aceasta vei gasi rochii de mireasa sirena, rochii de mireasa printesa, stila A, rochii de mireasa de plaja, toate la preturi reduse la jumatate.


Poti consulta si reducerile salonului partener Miradri Sposa care are deasemenea multe reduceri de 50% in aceasta perioada. Poti consulta toate reducerile de 50% la rochii de mireasa Miradri Sposa aici.


Vino sa te rasfeti si sa te simti minunat alaturi de noi. Iti oferim consiliere de specialitate gratuita, sfaturi si idei inedite! Grabeste-te, oferta este valabila in limita stocului disponibil!

409 afișări0 comentarii
bottom of page