Fraud Blocker Blog Eden Bride | Nunta intre dorinta si necunoscut
top of page
Caută

Nunta - intre dorinta si necunoscut

Actualizată în: 18 apr. 2020


Ziua nuntii este de departe cea mai visata zi din viata oricarei femei. In prezent tot mai multe dintre noi ne dorim independente, unice, descurcarete in orice situatie, asta deja este mai mult decat un trend, este o realitate a zilelor noastre. Confortabil sau nu pentru multe dintre noi, uneori ideea de casatorie pare deja un „pentru ce”? Unde le mai facem loc domnilor in atat de multa independenta pe toate planurile? Sau mai degraba, cum ar trebui sa fie el ca sa ii gasim un loc intre atatea idei si indoctrinari despre cum femeia isi este suficienta in toate?


Fara sa incerc sa spun o poveste cunoscuta de multe din noi de genul celor in care asteptam sa facem totul singure si apoi sa apara fat-frumos care sa ne valideze eforturile, va recomand sa luati o mica pauza din eforturile cotidiene si sa incercati sa probati rochii de mireasa Eden Bride, rochii de la designeri internationali consacrati.



Feminitatea din tine isi va gasi multe raspunsuri si dincolo de orice dorinte cu siguranta se va reactiva si aceea de redescoperire a fragilitatii feminine, nu ca defect, ci ca o constatare naturala a ceea ce suntem cu adevarat, purtatoare a sensibilitatii pretutindeni, cele ce aducem armonie si culoare in vietile realiste si matematice ale barbatilor. Deci, fetelor, nu pierdeti timp pretios si descoperiti universul rochiilor de mireasa!


Aceasta este primul pas, al doilea este mult mai interactiv. De ce? Pentru ca la Eden Bride puteti gasi rochii de mireasa stil printesa, rochii de mireasa stil sirena, rochii de mireasa stil A, rochii de mireasa cu trena, cu maneca si in plus poti face o multitudine de modificari asa cum iti doresti.

Incepem deci sa ne simtim printese, avem alegeri de facut in legatura cu tinuta noastra, am redescoperit universul feminin si iata ca fat-ftumos deja ne ceruse in casatorie pentru a cincea oara si noi inca nu auzisem propunerea din cauza zgomotului cotidian.

Haideti sa ne uitam putin ce fel de rochie de mireasa ni se potriveste. Suntem un pic mai nonconformiste in viata de zi cu zi? Cu siguranta vom alege sa probam rochii de mireasa ale designerilor cu un format mai asimetric, cu pene poate, sau cu dantele cusute manual in forme geometrice? Sa vedem cateva propuneri:

Sau suntem mai timide si vrem ca tinuta noastra sa fie foarte delicata? Iata cateva propuneri si pentru miresicile de poveste.



Dar dincolo de toate aceste aspecte sa nu uitam ca puteti gasi la noi si rochii de mireasa la reducere, din colectia 2019, modele de actualitate dar care or sa faca cat mai multe miresici fericite la un pret cat mai mic.


Daca vrei sa iti inviti si domnisoarele de onoare alaturi de tine in cautarea rochiei de mireasa perfecta, iata cateva propuneri de rochii de seara si pentru ele. Avem colectii de rochii de ocazie, ideale pentru domnisoare de onoare.


Am uitat un aspect foarte important, cu siguranta iti doresti ca si soacra ta sa fie in centrul atentiei, iata cateva modele de rochii pentru soacre si desigur si pentru mama miresei.

Aproape suntem gata, stim ca esti indecisa dar avem o echipa tanara si vesela care iti sta la dispozitie pentru orice ezitare, nelamurire cu cele mai bune sfaturi.


Te asteptam la proba, cu drag, echipa Eden Bride!


Salonul Eden Bride iti ofera o varietate de rochii de mireasa de lux exclusiviste, colectii 2020, in total peste 200 de rochii de mireasa IN STOC din colectii de lux variate, Eden Bride, Iryna Kotapska, Elena Morar, Perfioni si Ema Bride. Deasemenea, gasesti rochii de mireasa si rochii de seara pentru toate buzunarele, atat rochii de mireasa ieftine, cat si rochii de mireasa de lux, calitate superioara, dar la preturi accesibile.

207 afișări0 comentarii
bottom of page