Fraud Blocker
top of page

Rochii de mireasa Elena Novias

Alege sa porti in ziua cea mare rochii de mireasa 2021 ale brandului Elena Novias. Aceasta colectie reuneste stiluri diferite de rochii de mireasa de la cele ample in stil printesa, cu dantelape poale si trene lungi, pana la rochii de mireasa A line simple sau rochii de mireasa retro
Accesoriile sunt cusute manual, dantelele alese atent pentru a crea imaginea unei mirese perfecte. In aceasta colectie gasesti si rochii de mireasa cu maneca, cu decolteu coborat spre umeri, sau sirene cu trena bogata.
De ce sa alegi rochii de mireasa ieftine din colectia Eden Bride? Pentru ca materialele folosite sunt de inalta calitate, corsetele croite pe baza studiilor privind anatomia coprorala ce ofera sustinere si comoditate modeland silueta impecabil.
Te asteptam sa te bucuri de rochii de mireasa unice!

626       (3).jpg

Athens

Colectia "ATHENS" 2022 a designerului Elena Novias

Rochia de mireasa trebuie sa te ajute sa arati exceptional si sa iti ofere un aspect complex si elegant. Ca sa poti arata perfect trebuie sa ai grija la imaginea ta si trebuie sa iti alegi o rochie care sa te reprezinte si sa te puna in valoare. Margelele de pe rochii sunt alese cu grija ca sa poata oferi o imagine complexa. Rochii de mireasa Bucuresti Elena Novias sunt destinate femeilor puternice pentru care feminitatea si rafinamentul sunt cele mai mari atuuri.

Toate modelele disponibile reusesc sa uimeasca prin stil si prin rafinament. In plus toate elemente cu care sunt realizate rochiile reusesc sa ofere o imagine complexa.

bottom of page