Fraud Blocker Rochii de mireasa cu sau fara modificari? Ce prefera miresele in 2020?
top of page
Caută

Rochii de mireasa cu sau fara modificari? Ce prefera miresele anului 2020?

Actualizată în: 18 apr. 2020

In ultimii ani oferta de rochii de mireasa este din ce in ce mai vasta. Saloanele cu rochii de mireasa sunt din ce in ce mai multe, din ce in ce mai ofertante, modelele sunt care mai de care mai diferite si mai unice.



Cu toate acestea, constatam ca spre deosebire de anii trecuti cand paradoxal oferta era mai mica, miresele isi achizitionau rochia de mireasa fara a solicita modificari. In prezent, desi avem o gama foarte larga de rochii de mireasa stil sirena, rochii de mireasa stil printesa, rochii de mireasa cu dantela si trena, rochii de mireasa nonconformiste cu dantela asimetrica, pene, rochii corite din diverse materiale, tiul fin, tafta, mikado, sifon, miresicile sunt din ce in ce mai dornice de a auduce modificari modelului de baza.






Fie ca isi doresc rochii de mireasa ieftine, sau rochii de mireasa din tafta, sau rochii de mireasa de inchiriat, miresele sunt intotdeauna indraznete si cu idei din ce in ce mai deosebite.

Gasesc in asta ca este vorba de creativitate, dorinta de a fi unica si desigur de a pune o amprenta subtila asupra propriei tinute din ziua cea mare.

Suntem unice toate si fiecare in parte prin atitudine, prin aceasta incepem fiecare proba de rochii de mireasa. Si stim ca fara indoiala desi probam aceeasi rochie de mireasa cu mai multe miresici pe fiecare se aseaza altfel, pe fiecare o pune in evidenta din alte puncte de vedere.

Dar haideti sa trecem al modificari. De cele mai multe ori miresele isi doresc o rochie de mireasa la care se poate modifica volumul, fie o doresc mai voluminoasa fie o doresc mai lejera. Acesta este un lucru simplu pentru noi. Apoi un aspect foarte important este modificarea corsetului, fie dorim mai decoltat , fie mai putin decoltat, sau cu dantela orientata spre umeri sau poate sa transformam un top simplu intr o rochie acoperita cu dantela si asa mai departe. Gusturile sunt variate.

Acum sa vedem recomandarile noastre. Cel mai important este sa stabilim tiparul rochiei de mireasa, stil A, stil printesa, stil sirena si asa mai departe. Dupa ce ne-am hotarat la forma mergem mai departe cu celelalte detalii. Cel mai important in acest proces este comunicarea si deschiderea spre noi, mireasa trebuie sa fie deplin convinsa de ceea ce isi doreste iar noi venim in sprijinul ei cu experienta noastra pentru a crea tinuta perfecta.

Rochiile create de miresicile noastre sunt absolut unice si superbe, iata cateva dintre ele. Daca si tu esti o mireasa indrazneata, te asteptam la proba cu multe idei inedite.

rochii de mireasa

rochii de mireasa ieftine

rochii de mireasa bucuresti

rochii de mireasa lux, rochii de mireasa designer

Salonul Eden Bride iti ofera o varietate de rochii de mireasa de lux exclusiviste, colectii 2020, in total peste 200 de rochii de mireasa IN STOC din colectii de lux variate, Eden Bride, Iryna Kotapska, Elena Morar, Perfioni si Ema Bride. Deasemenea, gasesti rochii de mireasa si rochii de seara pentru toate buzunarele, atat rochii de mireasa ieftine, cat si rochii de mireasa de lux, calitate superioara, dar la preturi accesibile.


Adresa Bucuresti: Str. Orzari, nr. 5, Sector 2, Bucuresti Tel: 0759.520.748


91 afișări0 comentarii
bottom of page