Fraud Blocker Reduceri rochii de mireasa printesa
top of page
Caută

Reduceri rochii de mireasa printesa

Actualizată în: 8 ian. 2021


Eden Bride si Miradri Sposa vin in intampinarea nuntilor cu buget restrans oferind rochii de mireasa reduse din colectia 2019 si 2020 ale designerilor consacrati precum Iryna Kotapska, Ema Bride, Elena Morar, Victoria Soprano.


Aceste colectii se compun din rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa sirena, cu dantela tiul sau tafta, rochii de mireasa cu trena si aplicatii cusute manual.


Multe dintre miresele anului 2021 prefera sa achizitioneze rochia de mireasa preferata profitand de reduceri de pana la 50%, economisind o buna parte din bugetul care se aloca in general achizitionarii unei rochii de mireasa.


De ce ar alege o mireasa sa cumpere o rochie de mireasa la reducere? Este destul de simplu, Eden Bride a redus rochii de mireasa din colectii de actualitate, modele unicat ce in mod normal nu ar fi beneficiat de reduceri atat de mari.


Intelegem ca trebuie sa ne adaptam noului stil de nunta, cu un numar restrans de persoane, cu bugete mai mici dar nu uitam ca intotdeauna mireasa isi doreste sa fie unica si sa poarte cele mai frumoase rochii de mireasa Bucuresti.


Daca alegi sa porti rochii de mireasa printesa, iti propunem cateva modele ce se regasesc in sectiunea de reduceri ale saloanelor Eden Bride si Miradri Sposa.

rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa lux

Rochia de mireasa BL1955I din colectia "Inspiration" a designerului Iryna Kotapska face parte din categoria rochii de mireasa de lux la pret redus.


Corsetul este imbracat in dantela cusuta manual, cu maneca lunga ce sporeste eleganta, spatele acoperit cu nastrurei si o bogata fusta compusa din tiul cu sclipici fin.


Ideala pentru nuntile de toamna sau de ce nu de primavara, aceasa este redusa, oferta fiind valabila in limita stocului disponibil.

O alta propunere pentru iubitoarele de rochii de mireasa printesa poate fi rochia BL1911L, compusa dintr-un corset cu bretele subtiri, cristale Swarovsky, si margele, o fusta ampla cu un volum natural si un strat de sclipici ce te face sa fii o aparitie glamour, dar in acelasi timp foarte feminina.

rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa bucuresti

Aceasta rochie de mireasa se regaseste in colectia designerului Iryna Kotapska, cu care salonul Eden Bride rochii de mireasa Bucuresti colaboreaza in mod exclusiv.

O noua sugestie este rochia de miresa Delia, compusa din materiale fine, foarte usor de purtat cu un bust acoperit, ideal pentru o mireasa discreta cu un aer de printesa inocenta si delicata.

Va invitam sa incercati o rochii de mireasa printesa Bucuresti in exclusivitate la Eden Bride.

rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa ieftine

Salonul de rochii de mireasa Miradri Sposa va propune dealtfel cateva modele de rochii de mireasa printesa reduse.


Sa ne delectam cu cateva dintre ele.


Superba rochie de mireasa Arabelia face parte din colectia designerului Angeo Bridal 2020 si se regaseste in exclusivitate in salonul Miradri Sposa.

rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa

Daca iubesti rochii de miresa din dantela, cu o fusta spectaculoasa, o trena lunga impodobita superb, un corset ce sustine bustul si il evidentiaza printru-un decolteu adanc, aceasta creatie te va fascina.

Daca iti doresti sa porti rochii de miresa cu maneca, Madeline din colectia designerului Maria Melnik este alegerea ideala.

rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa reduceri

Foarte usoara si usor de purtat, este o rochie de mireasa printesa clasica, cu bordura din dantela, maneca lunga cu insertii din dantela, trena spectaculoasa.


Iubitoarelor de rochii de mireasa din tafta le recomandam rochia de mireasa Marley din colectia designerului Victoria Soprao.

rochii de mireasa lux, rochii de mireasa printesa

Intotdeauna clasicul va ramane o aparitie speciala, discreta si eleganta. Croita din tafta mikado si un bust format din dantela coborata spre umeri, maneca lunga ce este un simbol al elegantei regale, aceasta rochie de mireasa este un spectacol al frumusetii.


Toate aceste rochii de mireasa reducere se regasesc in colectia salonului Eden Bride si Miradri Sposa Rochii de Mireasa, impreuna cu multe ale modele spectaculoase, actuale, adaptate la noile cerinte si noul format al nuntilor 2020 si 2021.


Vino la proba si rasfata-te cu rochii de mireasa de lux la preturi mici chiar daca esti o mireasa a anului 2020 sau 2021.

327 afișări0 comentarii
bottom of page