Fraud Blocker Printesa sau sirena, important este sa te simti cea mai frumoasa in Ziua cea Mare
top of page
Caută

Printesa sau sirena, important este sa te simti cea mai frumoasa in Ziua cea Mare


Pentru viitoarele mirese totul conteaza enorm. Isi vor petrece zile in sir comparand, analizand, facand liste pro si contra pentru lucruri la care nu te-ai gandi niciodata. Consumul de energie si nervi este coplesitor, iar in fruntea factorilor de stres care sunt in acelasi timp si detestati, si iubiti, troneaza rochia de mireasa. Nu exista nimic mai important. Este rochia aceea emblema, care trebuie sa spuna totul despre tine, in timp ce iti pune in valoare atuurile si iti ascunde cu desavarsire defectele. E o misiune dificila, in care trebuie sa pornesti inarmata cu arsenalul potrivit – oameni dragi care sa te insoteasca in cautarile tale cu rabdare si sinceritate, lenjeria si pantofii potriviti si o minte deschisa tuturor variantelor. Odata bifate toate acestea, poti incepe cautarea.


Indiferent daca esti sau nu genul care rascoleste pana la capatul internetului, acum este un moment bun sa te specializezi in navigarea lumii virtuale, pentru ca oricat ai vrea, nu vei putea merge peste tot ca sa probezi miliarde de rochii. Dupa ce ai o lista scurta multumitoare, vezi ce au in comun rochiile care iti plac, acela fiind tiparul pe care trebuie sa il cauti. Dar ce te faci cand aceasta regula nu e valabila? Daca ai salvate rochii de mireasa printesa si rochii de mireasa sirena, singura modalitate de a te decide este proband ambele croieli. Nu te gandi ca daca ai probat intr-un loc, nu poti avea surprize altundeva, da o sansa tuturor propunerilor. Pe de alta parte, daca ai constatat dupa proba, fara urma de dubiu, ca te reprezinta mai mult una dintre variante, axeaza-te pe ea pana gasesti rochia care te face sa te simti 100% mireasa. Nu te feri sa pui rochiile la incercare, misca-te in ele, aseaza-te si ridica-te, incearca sa dansezi cu riscul de a parea putin extravaganta, pentru ca in ziua nuntii nu sta nimeni ca o papusa pe un piedestal, asa ca doar mimand agitatia momentului vei putea sti daca rochia iti este cu adevarat comoda, un aspect la fel de importanta ca si criteriul estetic. Ca sa te ajutam un pic, iata ce trebuie sa stii despre cele mai importante doua modele preferate de mirese.


O rochie de mireasa printesa este o optiune ce nu va imbatrani niciodata, nunta fiind ocazia ideala, poate chiar singura, in care iti este permis si este chiar de asteptat sa alegi ceva cu adevarat deosebit. Avantajeaza orice silueta, pentru ca volumul de la solduri in jos creeaza oricum o senzatie optica de efect, el fiind practic componenta care defineste stilul. In functie de inaltimea ta, de ce te face sa te simti in largul tau si de compromisurile pe care esti dispusa sa le faci in ceea ce priveste confortul, vei alege sau nu sa porti crinolina, practic o fusta cu intarituri sub forma de cerc pe care se odihneste partea ampla de jos a rochiei. Gandeste-te bine, odata luata o decizie, rochia va fi gandita in functie de ea si va fi destul de greu sa faci ajustari ulterioare. Rochiile printesa se potrivesc nuntilor clasice, in care luxul este la el acasa si mireselor care isi doresc eleganta la superlativ.



O rochie de mireasa sirena este spectaculoasa, desprinsa parca de pe un podium, este indrazneata si uluitoare si se potriveste mireselor sigure pe ele, care stiu ce vor. Pentru ca are o croiala mulata, rochia sirena pune in evidenta formele, ceea nu o face neaparat potricita doar mireselor slabe si inalte, cum se crede in general. Daca ai visat mereu un astfel de model, dar nu ai totusi masurile ideale, nu dispera, probeaza rochii sirena si vezi cu ochii tai daca sunt ceea ce iti imaginai. Dincolo de frumusetea variantelor propuse, trebuie sa ai mereu in vedere comoditatea. Rochia sirena te limiteaza un pic in miscari, tine totul strans la un loc si te poate supara destul de mult daca esti genul care poarta in general tinute lejere. Se potriveste nuntilor pline de stil pentru ca este o alegere cu adevarat glamour.



Rochia de mireasa este cea mai frumoasa rochie a vietii tale nu prin ea insasi, ci prin felul in care te va face sa te simti. Alege cu ochii si cu inima in aceeasi masura si vei fi cu siguranta radianta in Ziua cea Mare.


Dragi Miresici, nu uitati ca rochia de mireasa se comanda cu 4-5 luni inainte de nunta din cauza intarzierilor in vama generate de Covid, la care mai adaugam 2-3 saptamani pentru ajustarile acesteia, scurtat, stramtat, sistem de prindere pentru trena si alte asemenea care fixeaza rochia perfect pe corp.


Deasemenea va amintim ca putem personaliza rochia de mireasa asa incat sa fie o creatie unica cu o amprenta personala.


Printre modificari amintim:


- Schimbare corset cu un altul ales.


- Volum extra al fustei, sau din contra micsorarea acestuia.


- Croiala cu sau fara trena.


- Adaugare maneca daca modelul de catalog nu are.


- Decolteu mai adanc sau mai acoperit in functie de cerintele voastre


- Comanda pe ivory-alb-nude a modelului preferat.


- Adaugare dantela extra pe fusta sau corset, sau sclipici.


Va asteptam la proba cu idei noi si consiliere gratuita personalizata pentru fiecare dintre voi, pentru a alege o rochie de mireasa ideala.

323 afișări0 comentarii
bottom of page