Fraud Blocker Eden Bride alaturi de tine de la prima proba !
top of page
Caută

Eden Bride alaturi de tine de la prima proba pana la alegerea rochiei tale!

Actualizată în: 18 apr. 2020






Prima proba este intotdeauna un moment plin de emotie. Miresicile inca nu au definit un stil anume si de aceea noi le prezentam sumar cateva detalii importante. Rochiile de mireasa sunt impartite in stiluri ce avantajeaza fiecare silueta, astfel:

  • Stilul Printesa, pune in evidenta talia, fiind rochia din povestile copilariei. Aceasta este preferata de miresele ce doresc sa atraga atentia asupra taliei si bustului.

  • Stilul A este cel preferat de miresele care doresc sa subtieze partea de talie-sold, creand impresia de lungime, fiind o varianta foarte usor de purtat in ziua nuntii.

  • Stilul Sirena este preferat de miresele cu forme de clepsidra, ce doresc sa puna in lumina atat bustul cat sit alia si soldurile.

  • Stilul Empire cel care ne aminteste de rochiile purtate in Grecia Antica , foarte vaporoase, adecvate pt o nunta la piscine sau pe plaja.


Dupa ce definim un stil anume, avem bucuria de a va anunta ca rochiile de mireasa se pot cumpara si deasemenea inchiria.


Inca o veste buna este ca oferim mireselor posibilitatea de a aduce modificari rochitelor, in masura in care avem impreuna o viziune clara a ceea ce ne dorim, asa incat sa oferim o garantie de 100% ca vom creea rochia visurilor lor.


Daca deja ati gasit rochia mult visata timpul de comanda este cuprins intre 6-12 saptamani in functie de producator.


Dupa sosirea rochiei incepem in cel mai scurt timp ajustarile.


In functie de situatie acestea pot fi stramtat, scurtat si sistem de prindere pt trena, ajustari ce sunt incluse in pretul rochiei. Acestea se executa o singura data si dureaza intre 10-15 zile.

Puteti gasi in salonul nostru accesorii precum voaluri cu dantela potrivita fiecare rochii, cordoane, cercei, diademe, si accesorii diferite pt par, gat si mana.

Va asteptam curand la proba!


Eden Bride - Colectie rochii de mireasa 2019 - 2020. Rochii de mireasa de lux exclusiviste in Bucuresti. Peste 100 de rochii de mireasa IN STOC - colectii Eden Bride, Iryna Kotapska, Ema Bride. Rochii de mireasa ieftine, calitate superioara.


Adresa Bucuresti: Str. Orzari, nr. 5, Sector 2, Bucuresti


Tel: 0759.520.748




128 afișări0 comentarii
bottom of page