Fraud Blocker Da si Nu in alegerea unei rochii de mireasa perfecte
top of page
Caută

Da si Nu in alegerea unei rochii de mireasa perfecte


De cele mai multe ori cautarea rochiei de mireasa incepe din mediul online. Ca sa ai un prim reper trebuie sa iti stabilesti un buget, trebuie sa aflii care sunt preturile de la care pornesc rochiile de mireasa, astfel incat sa ai o viziune realista.


Initial primele cautari ale mireselor sunt pe segmenul rochii de mireasa preturi, pentru a se informa corespunzator si pentru a vedea cum arata o rochie de mireasa pentru un buget mic, pentru un buget mediu si pentru un buget fara limita.


Intotdeauna fetele isi doresc sa gasesca cea mai buna oferta de rochii de mireasa.


rochii de mireasa

Un al doilea pas important este acela de a-ti defini stilul, daca iti doresti o rochie de mireasa stil printesa, sau stil A sau sirena, sau empire. Apoi ce detalii trebuie sa aiba, sa fie din tafta, sau din dantela, sau tiul sau toate aceste elemente combinate ca sa poti avea o rochie unica.


Dupa aceasta informare minima, cel mai important in alegerea rochiei de mireasa este sa iti faci o programare la proba, pentru ca numai asa poti sa stii exact cum se aseaza diferite stiluri de rochii de mireasa pe silueta ta.


Nu trebuie sa vii cu o idee preconceputa, ci pur si simplu sa accepti sa incerci mai multe stiluri pentru a fi sigura de cel care ti se potriveste.


Spune da si rochiilor de mireasa din colectia 2020 dar si celor din alte colectii, pentru ca imaginatia designerilor difera de la an la an si este posibil ca rochia ideala sa se regasesca in colectia anilor trecuti si vei beneficia si de un discount.


NU veni la proba cu mai mult de 3 persoane, pentru ca fiecare va incerca sa isi impuna punctul de vedere si nu iti vei mai auzi propriile ganduri. Tine cont de parerea lor dar ia o decizie care sa refelecte persoanlitatea ta.


Spune DA propunerilor cat mai variate, incearca si rochii de mireasa pe care nu le-ai purta in ziua nuntii si s-ar putea sa ai o foarte mare surpriza.


Din punctul meu de vedere, al consilierului, iti recomand sa NU probezi mai mult de 12 rochii la un salon, pentru ca vei deveni confuza si iti va fii din ce in ce mai greu sa alegi. Pastreaza emotia si bucuria in cantitati mici pentru ca ea ramane concentrata si te va invalui.


NU transforma rochia de mireasa intr-un element strict de podium ci intr-unul de suflet.


Alege sa porti la rochia de mireasa un toc de 8-10 cm , ca sa poti dansa toata noaptea.


NU incerca sa uimesti toti invitatii cu alegerea ta, pastreaza doar atitudinea si vei da valoare oricarei tinute. Ceilalti vor remarca unicitatea ta.

NU alege o rochie de mireasa top daca ai sanii mari, pentru ca ai nevoie de sustinere ca sa poti sa fii si confortabila.


Alege o rochie de mireasa lejera daca nunta ta este intr-un cadru natural sau pe plaja.


NU alege o rochie de miresa cu volum de printesa daca porti mai mult de masura M, ci alege una in stil A care iti va subtia talia si soldurile.


Alege sa fii TU insati in ziua cea mare!


Speram ca v-am fost de ajutor cu sfaturile si recomandarile noastre si va asteptam la proba pentru mai multe idei.

Adresa Bucuresti: Str. Orzari, nr. 5, Sector 2, Bucuresti Tel: 0759.520.748


306 afișări0 comentarii
bottom of page