Fraud Blocker Cum depozitez rochia de mireasa?
top of page
Caută

Cum depozitez rochia de mireasa?

Actualizată în: 8 ian. 2021

Dragi miresici, ne-am gandit sa scriem un articol pentru voi cele care ati amanat nunta in 2021 si deja ati achizitionat rochia de mireasa.


Pentru ca este o noutate aceasta situatie atat pentru noi cat si pentru voi va oferim cateva sfaturi care speram sa va fie de ajutor in pastrarea rochiei de mireasa in stare perfecta pana in ziua nuntii.


Daca vorbim despre rochii de mireasa printesa, acestea par greu de depozitat, greu de gasit un loc ideal pentru ca la prima vedere acestea ocupa mult spatiu. Dar nu uitati ca rochia de mireasa se preda in husa care o face sa stea mai putin voluminoasa, reglandu-i aspectul.


Aceasta husa o protejeaza de praf, de razele soarelui dar ii ofera si un aspect unitar si nu in ultimul rand o fereste de privirile curiosilor. Nu uitati ca rochia de mireasa trebuie sa fie elementul surpriza al nuntii.


Recomandarea noastra este sa ii gasiti un loc departe de umezeala, de vapori de ulei, de lumina excesiva ce poate schimba chimic de exemplu culoarea argintie a cordoanelor cu cristale.


O alta recomandare ar fi sa tineti departe animalutele de companie, care dupa cum stim cu totii sunt intr-o continua explorare si pot explora mai mult decat trebuie tinuta pentru nunta.


Indiferent ca este vorba de rochii de mireasa sirena sau A line, rochii de mireasa din tafta, simple sau cu accesorii acestea sunt in siguranta daca sunt pastrate la locul potrivit.


Un alt aspect important este sa nu imbracati rochia de mireasa pentru a evita accidentarile si murdarirea ei. Deasemenea nu uitati ca aceasta trebuie sa fie Wow si pentru voi in ziua cea mare, nu doar pentru invitati si daca o priviti mult prea des o sa isi piarda efectul unic care se creeaza atunci cand o dedici exclusiv pentru ziua nuntii nu pentru admiratii prea dese.


Nu incercati sedinte foto inaintea nuntii, in natura sau in alte cadre pentru a evita agatarea ei, ruperea, murdarirea sau tot felul de alte accidente.


Nu imprumutati rochia de mireasa altor mirese pentru ca nu o sa o mai priviti apoi cu acceasi ochi plini de entuziasm.


Foarte important, nu o aratati tuturor oaspetilor, pentru ca asa cum am zis si mai sus aceasta trebuie sa fie o surpriza neasteptata pentru toata lumea.


Nu depozitati rochia in bucatarie unde sunt vapori de ulei sau undeva unde lumina soarelui este mult prea puternica, cred ca locul de deasupra sifonierului poate fi ideal, rochia de mireasa poate sta intinsa in husa departe de toate aceste surse care o pot degrada.


Inainte de a purta rochia de mireasa, daca veti constata ca s-a sifonat, incercati sa folositi fierul vertical pentru netezirea ei.


Puteti pune rochia pe un manechin cu cateva zile inainte de nunta pentru a permite materialelor sa isi reia forma si pentru a va fi usor sa o calcati.


Daca deja ati facut ajustarile, incercati sa va mentineti in forma in care erati la momentul ajustarilor sau daca le-ati programat in apropierea nuntii, nu uitati sa va achizitionati pantofii pentru a putea definitiva lungimea .


Speram ca v- au fost utile sfaturile noastre pentru orice nelamuriri asteptam sa ne lasati comentarii si va vom raspunde prompt la toate nelamuririle.



548 afișări0 comentarii
bottom of page