Fraud Blocker Blog Eden Bride | Ce rochie alegi in functie de silueta
top of page
Caută

Ce rochie alegi in functie de silueta

Actualizată în: 18 apr. 2020


Rochii de mireasa 2019 - o noua provocare pentru noi, un taram al basmelor pentru miresele noastre.


Ziua nuntii este cea mai asteptata si este plina de dorinte pentru fiecare femeie.


De aceea, noi, consilierii in alegerea rochiei de mireasa Eden Bride ne-am gandit ca experienta noastra sa va fie de ajutor in alegerea tipului de rochie de care va avantajeaza si va pune in evidenta atuurile.

Fiecare proba in salonul nostru este o noua experienta pentru noi chiar si dupa sute de mirese pe care le-am consiliat in regasirea rochiei perfecte. De ce spun asta? Pentru ca fiecare viitoare miresica are o anumita conformatie, ceea ce ne pune de fiecare data in fata unei noi provocari stilistice.


Noi, Eden Bride, sustinem atat miresele conservatoare, dar si pe cele foarte indraznete si pe cele care cauta rochii de mireasa la preturi mici, cat si pe cele care sunt extrem de fascinate de stil oferind posibilitatea tuturor sa fie unice si de neuitat.


La primele probe multe miresici simt nevoia unei clasificari ale rochiilor, primul instinct fiind acela de a le clasifica in rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa in buget si rochii de mireasa de lux. Ceea ce ele isi doresc de fapt este sa le clasifice cumva astfel incat sa ajunga la ideea de rochie perfecta, pe care doar silueta fiecareia o poate dicta.


Asadar, am incercat sa conturam cateva tipuri de siluete pentru a va fi de ajutor in alegerea rochiei perfecte.


1. Sa incepem cu tipul de silueta CLEPSIDRA, cu urmatoarele caracteristici : talie mica, ingusta, foarte bine definite, abdomen plat si fund bombat. Pentru aceast tip de silueta , nu este importanta inaltimea, intrucat este posibil sa regasim aceste caracteristici atat la miresicile mici de statura sau chiar cu o inaltime peste medie.


Asadar ce tip de rochie se potriveste in acest caz?


Pentru a pune cat mai multe puncte forte in evidenta, putem recomanda o rochie de mireasa tip sirena, fiind cea care subliniaza cel mai complet toate aceste trasaturi ale siluetei de tip clepsidra.



Ceea ce este foarte important in cazul in care va doriti o rochie tip sirena, este sa aveti soldurile si talia foarte bine definite, pentru ca atunci cand talia este mica iar soldurile definite, acestea doua se vor pune in evidenta reciproc, conturand o silueta echilibrata si extrem de atractiva



Inca o alternativa avantajoasa este alegerea unei rochii de mireasa printesa.


Ce materiale putem alege?


Putem alege o rochie de mireasa din dantela, tiul simplu cu insertii cu cristale, deasemenea tafta usoara.



2. Sa mergem mai departe cu tipul de silueta DREPTUNGHI, caracterizata prin solduri si umeri medii spre lati , talie putin conturata


In acest caz, avem nevoie de o rochie de mireasa in stil A, cu un decolteu in V, astfel incat latimea umerilor sa fie estompata de existenta acestui tip de decolteu adanc, creand vizual impresia de umeri mici.




De ce recomandam asta? Pentru ca daca am alege un tip de decolteu barcuta sau aplecat spre umeri, vom spori latimea acestora si altfel nu vom reusi sa punem partea superioara a siluetei in evidenta intr-un mod placut vizual.


Mergand mai departe, recomandam mireselor cu sani mari sa aiba sustinere prin bretele , sau tiul nude pe piept, asa incat corfortul sa fie sporit.


Pentru a exemplifica , va atasam cateva exemple de rochii de mireasa din colectia Eden Bride, a designerului Iryna Kotapska.




Volumul rochiei trebuie sa fie moderat, fluid spre usor voluminos, dar niciodata foarte ampla pentru ca umerii find destul de lati , nu mai este necesar sa dam mult volum in partea de fusta, pentru ca riscam sa cream impresia unui volum corporal nedorit.





3. Urmatorul tip de silueta este cel de tip MAR – cu sani medii spre mari, talie nu foarte bine definita si umeri lati. Practic acest tip de silueta este mai dezvoltat in partea superioara, astfel impunand o croiala pentru rochia de mireasa care sa ascunda anumite elemente si sa le modeleze astfel incat sa transformam micile minusuri in amanunte foarte placute vizual.


Pentru acest tip de silueta recomandam cu precadere purtarea unei rochii de mireasa cu siret in spate, asa incat sa putem modela partea de talie cat mai bine.




Sa nu uitam sa accesorizam talia cu un cordon ingust , pt ca acest tip de accesoriu pentru talie creeaza un impact vizual puternic cu efect de alungire si subtiere.




In partea de sani si umeri, recomandam sa nu se aleaga o rochie la baza gatului ci una cu un decolteu cat mai adanc, cu insertii de nude asa incat sa alungeasca partea de trunchi .



Dealtfel, o idee pentru acest tip de silueta care trebuie luata in calcul este alegerea unei rochii cu volum relativ mic in partea de solduri, dar destul de mult in partea de jos a fustei, astfel incat sa putem contrabalansa partea de umeri lati cu volumul mai mare in partea de jos.


Astfel, alegand o rochie pe langa corp vom face sa para umerii mai mari decat sunt, ceea ce ne dorim sa evitam. Practic, ceea ce ne dorim este sa cream in partea inferioara a rochiei de mireasa un volum ce face umerii sa para mai mici.


Materialele alese pentru rochia de mireasa poate sa fie tiulul sau taftaua usoara, tafta satinata, nu recomandam, materiale precum Mikado intrucat acesta are o consistenta mai mare si exista posibilitatea ca acesta sa fie mult prea rigid si voluminos in talie .


4. Ultimul tip de silueta studiat aici este cel PARA - cu umeri ingusti, sani mici spre medii si solduri proeminente.


In cazul acesta ceea ce propunem noi este sa ascundem soldurile pentru a nu crea un dezechilibru intre partea superioara o corpului si medie - inferioara. Adica avem nevoie de rochie de mireasa stil A cu un corset plin, coborat spre umeri chiar pentru a mari vizual partea superioara, pentru a rezolva aceasta problema de echilibru intre partea de sus si partea de jos a rochiei.


Sa vedem cateva propuneri.


De ce recomandam aceasta croiala a rochiei?


Pentru ca permite imbogatirea umerilor astfel incat sa nu iasa in evidenta mai mult soldurile decat ne dorim. Cand dorim sa ascundem o anumita parte, este usor sa accesorizam o alta cu care face contrast pentru ca anuland contrastul, cream echilibrul corporal pe care il dorim.


Asadar Miresici, va asteptam la proba pentru a crea impreuna rochie de mireasa perfecta pentru fiecare silueta.



Salonul nostru va poate ajuta cu modificarile dorite ale modelului , in cazul in care modelele designerilor nu reusesc sa va puna perfect in valoare silueta.


In privinta preturilor rochiilor de mireasa, acestea variaza intre 2890 lei si 4900 lei, echilibrate si accesibile tuturot miresicilor care isi doresc sa transforme in realitate visul unei nunti de neuitat.


Va asteptam pentru a va oferi rochii e mireasa la preturi mici si medii toate foarte accesibile oricui, in stil sirena, stil printesa, stil A, stil grecesc, empire, rochii de mireasa cu maneca sau cu decoltee spectaculoase, spate cu insertii spectaculoase , rochii de mrieasa cu trena, foarte usor de purtat dar si voaluri de diferite dimensiuni , toate adaptate dorintelor si nevoilor tale.




Eden Bride - Colectie rochii de mireasa 2019 - 2020. Rochii de mireasa de lux exclusiviste in Bucuresti. Peste 100 de rochii de mireasa IN STOC - colectii Eden Bride, Iryna Kotapska, Ema Bride. Rochii de mireasa ieftine, calitate superioara.


Adresa Bucuresti: Str. Orzari, nr. 5, Sector 2, Bucuresti

Tel: 0759.520.748

Twitter: https://twitter.com/edenbride6/

358 afișări0 comentarii
bottom of page