Fraud Blocker Blog Eden Bride | Rochii de mireasa | Alb sau Ivory?
top of page
Caută

Alb sau Ivory? Ce culoare prefera miresele 2020?


In alegerea unei rochii de mireasa intotdeauna sunt importante mai multe aspecte. Dupa ce trecem de filtrul de pret si ne incadram intr-un buget anume, ne orientam catre modele actuale, modele care sa ne reprezinte, care sa puna in valoare silueta dar si tendintele anului in materie de rochii de mireasa.

rochii de mireasa

Cautarea in sine este o aventura adorata de majoritatea miresicilor care doresc sa probeze cat mai multe rochii de mireasa Bucuresti, rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa de lux, trecand cu usurinta prin toate stilurile. Apoi cand am gasit preferata, o lunga reflectie este asupra culorii pe care sa o alegem, in general, alb sau ivoy.


Consider ca fiecarui model de rochie de mireasa i se potriveste mai bine o culoare care sa fie in stilul adoptat, adica daca alegem o rochie de mireasa printesa avem libertatea de a alege culoarea alb, care ne duce cu gandul la printesele pure din vremurile apuse.


Daca de exemplu alegem sa purtam rochii de mireasa sirena, atunci adecvat este sa alegem ivory, pentru ca aceasta fiind foarte cambrata pe corp are rolul de a subtia vizibil. Daca am alege alb, nu am obtine efectul dorit asupra siluetei.


In plus foarte important este materialul din care este croita rochia de mireasa.


Daca avem o rochie de mireasa din tafta, fara nicio aplictaie, taftaua poate parea mai lucioasa decat este in realitate daca vom alege culoarea alb. In schimb daca vom alege aceeasi rochie din tafta pe ivory efectul de lucios dispare, materialul parand mai mat si deci mai elegant.


Un alt aspect foarte important sunt aplicatiile care se regasesc pe corsetul rochiei de mireasa.


Daca avem aplicatii din cristale, argintii pe partea de corset, culoarea adecvata ar fi ivory sau nude si nu alb, pentru ca argintiul in contrast cu albul foarte strident va crea un contrast foarte puternic si rochia va parea neadecvata, mult prea sclipicioasa si de slaba calitate estetica.


Din experienta ultimilor ani, culoarea preferata de mirese cand vine vorba de rochia de mireasa perfecta este ivory, o nuanta de alb mai calda, care ofera avantajul punerii in evidenta a tuturor detaliilor de pe rochie, in timp ce culoarea alb va estompa detaliile si cel putin in fotografii se va vedea un tot unitar, fara detaliile care fac diferenta intre rochiile de mireasa.


Un alt punct de vedere al mireselor este ca albul ar aminti de rochiile care se purtau acum 20 de ani si in general atunci in cele mai multe cazuri era vorba de rochii de mireasa ieftine. E o amintire care naste asocieri de genul acesta si intelegem si noi, este normal sa alegem ceea ce este de actualitate si ceea ce ne reprezinta in momentul nuntii.


Asadar, cand alegem rochia de mireasa, trebuie sa avem in vedere ce fel de rochie de mireasa am ales, ce tip, ce croiala, ce aplicatii predomina, din ce material este rochia si sa nu uitam foarte important culoarea tenului.


Daca ai tenul inchis, poti obtine un contrast bun purtand o rochie de mireasa alba, dar cu o conditie, aceea de a fi incantata de imaginea creata, pentru ca rochia iti va pune in evidenta tenul si tenul rochia deci ar fi un contrast reciproc.


Daca ai tenul foarte deschis iti recomandam sa alegi nuante de ivory. Daca ai alege alb este posibil sa pari foarte palida si nu este de dorit sa ai o imagine stearsa in ziua cea mare.


Speram ca v-au fost utile sfaturile noastre si va asteptam in salonul nostru Eden Bride rochii de mireasa Bucuresti sau la salonul partener Miradri Sposa Rochii de Mireasa pentru a proba cat mai multe rochii de mireasa printesa, sau sirena sau poate rochii de mireasa in stil A, toate la cel mai bun pret de o inalta calitate.


Echipa noastra iti ofera consiliere gratuita si personalizata pentru a alege cea mai frumoasa rochie de mireasa.

191 afișări0 comentarii
bottom of page