Rochii de mireasa 2021

Colectia "Summer Dreams"

Ai organizat nunta intr-un cadru natural sau pe o plaja superba? Iata o colectie de rochii de mireasa de lux care imbina simplitatea si naturaletea intr-o prezentare ce te va fascina.
 

Atunci cand nunta nu se desfasoara intr-un cadru clasic, miresele nu stiu ce sa aleaga, rochii de mireasa simple vaporoase, sau rochii de mireasa sofisticate? Aceasta colectie ne ofera o viziune ce da raspuns la ambele intrebari. Poti fii unica purtand o rochie de mireasa croita intr-un tipar simplu dar cu elemente sofisticate.
 

Pentru  a va face cautarea mai usoara, va putem oferi posibilitatea de a personaliza modelul de catalog, in senul in  care poti alege sa comanzi rochia cu sau fara maneci, cu un bust de la o rochie si fusta de la o alta, poti alege un spate acoperit cu dantela sau o rochie de mireasa cu spatele gol.

 

Deasemenea volumul rochiei de mireasa este reglabil, daca te-ai indragosit de o rochie de mireasa printesa dar ti-ai dori sa fie in linie A , aceasta se poate comanda cu mai putin volum.
 

Nu uitati, termenul de comanda este de 4 luni, iar comanda la urgenta dureaza 8 saptamani cu o taxa de urgenta.
 

Va asteptam la proba cu cele mai frumoase rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa sirena, A line, simple si sofisticate in exclusivitate la  Eden Bride.