Caută

Top 5 rochii de mireasa cu maneca

Rochii de mireasa cu maneca? Sigur ca da, toate iubim rochiile de mireasa care ne pun intr-un mod elegant in evidenta silueta si mai ales pe cele ale caror croieli creaza anumite efecte vizuale.


Ne-am gandit sa facem un top al rochiilor de mireasa cu maneca, pentru a va convinge ca veti atrage toate privirile in ziua cea mare imbracand o astfel de rochie.

1 - Rochii de mireasă cu maneca flutureCauta rochii de mireasa cu maneca stil fluture pentru o tinuta delicata.


De ce miresele aleg astfel de modele?


Acest tip de maneca incadreaza intr-o forma eleganta bratul, in special partea superioara, pe care in general miresele prefera sa nu il puna in evidenta, lasand sa se vada doar partea delicata a mainii.

2 - Rochii de mireasa cu o singura maneca


Iata o rochie de mireasa cu o singura maneca, aceasta este destinata mireselor extravagante, ce aduc noutatea si nonconformismul in tinuta din ziua cea mare. De ce as purta o astfel de rochie? Pentru a pune in lumina personalitatea si celalalte atuuri feminine.


3 - Cu maneci din dantela pe piele


Maneca este un simbol al elegantei, dar ea devine cu atat mai interesanta cu cat o accesorizam cu dantela care se aseaza pe un tiul nude ce creaza impresia ca sta direct pe piele. Este o iluzie optica foarte interesanta care iti da si leeritate, te simti in acelasi timp si acoperita dar in acelasi timp lejera si flexibila.

4 - Cu maneca spre umeri


Daca iti doresti rochii de mireasa cu maneca spre umeri, avem cele mai frumoase variante. Sustinute de tiulul nude, manecile coboara usor spre umeri creand impresia ca inclinatia lor este naturala si nesustinuta. Astfel de maneci echilibreaza conformatia partii sperioare a corpului, evitand astfel crearea impresiei de piramida.


5 - Rochii de mireasa cu guler

In topul preferintelor mireselor sunt si rochii de mireasa cu guler, acestea sunt aparitii neasteptate, ofera stil si rafinament tiunutei tale. Ca un avantaj , acestea sunt usor de purtat si intotdeauna foarte admirate.


Aceasta rochie de mireasa se regaseste in colectia Eden Bride rochii de mireasa, brand Perfioni by Elena Morar.

6 (Bonus) - Rochii de mireasă cu mâneci voluminoase, bufanteIata doua modele de rochii de mireasa cu maneca voluminoasa, ale designerilor Elena Morar si Maria Melnik ce se pot gasi in salonul de rochii de mireasa Eden Bride si rochii de mireasa Miradri Sposa.


227 afișare0 comentariu

© 2020 Eden Bride | EDEN BRIDE SRL - CUI: 40257209 - J40/17383/2018

office@edenbride.ro | 0759.520.748

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Twitter