Fraud Blocker Top 10 rochii de mireasa 2020 | Blog Eden Bride
top of page
Caută

Top 10 rochii de mireasa 2020

Actualizată în: 26 mai 2020

Fascinatia femeilor pentru shopping este clar eterna... Ca ne plac iesirile si cumparaturile cu prietenele deja este un obicei bine cunoscut pentru noi toate.


Dar ce ziceti de rochii de mireasa? Wooow, iubim rochiile de mireasa, inca din copilarie cred ca pentru oricare din noi erau genul de rochie suprema, era rochia alba care fara sa stim noi exact in vremurile acelea incununa feminitatea.


Dar haideti inapoi in vremurile noastre, acum suntem selective, perfectioniste, greu de impresionat, dar cel mai important, coplesite de emotie in fata rochiilor de mireasa.


Sa vedem ce rochii de mireasa prefera miresele 2020.


Stilurile sunt foarte diferite dar cu greu intocmesc un clasament pe baza experientei indelungate de la probe. Voi setati trend-ul, dragi miresici, asa ca este momentul sa privim catre topul preferinteleor voastre.


Top 10 rochii de mireasa 2020


Locul 10 este ocupat de superba rochie de mireasa Eliza (cod DR-012).

Aceasta frumoasa rochie de mireasa face parte din colectia 2020 a designerului Elena Morar, cu maneci bufante, detasabile, cu fundite supradimensionate, creaza impresia unui decolteu coborat spre umeri, insa poate fi purtatat si ca o rochie de mireasa top.


Aceasta tinuta croita din dantela si tiul fin cu aplicatii manuale este alegerea perfecta pentru o mireasa boema si delicata.


Locul 9 este ocupat de o rochia de mireasa din colectia designerului Perfioni.

Aceasta rochie de mireasa din organza, este foarte fluida, foarte usor de purtat, se potriveste perfect pentru o mireasa activa ce doresete sa se bucure din plin de ziua nuntii.


Corsetul este format din aplicatii cusute manual,decolteu adanc in V ce ofera o sustinere ideala mai ales pentru miresele cu bust generos.


Trena este lunga dar usor de purtat.


Locul 8 in clasament il revendica rochia de mireasa Avril care face parte din colectia designerului Ema Bride.

Aceasta este una dintre cele mai elegante aparitii. Cu bretele coborate spre umeri, rochia de mireasa din tafta este ideala pentru o nunta la palat. Dantela cusuta manual pe linia bustului , trena lunaga cu aplicatii sunt detalii ce te vor fascina. Vino sa probezi rochii de mireasa Bucuresti la preturi super-accesibile!


Locul 7 in topul preferintelor mireselor este acordat rochiei de mireasa Enyla din colectia "Love Season" 2021 a brandului Perfioni.

Aceasta este o rochie de mireasa unicat, croita din paiete si insertii aplicate manual, rochia de mireasa A line este o alegere perfecta pentru miresele sofisticate.


Decolteul adanc in V pune in evidenta in mod cert bustul dar si subtiaza optic talia. Trena lunga este cu totul princiara si creaza un aspect de poveste.Vino sa probezi rochii de mireasa de lux la Eden Bride!


Locul 6 este adjudecat de rochia de mireasa Linda din colectia "Chic Royal" a brandului Victoria Soprano.

Aceasta este definitia simplitatii si a elegantei. Alege sa porti o rochie de mireasa din tafta simpla si sa fii sofisticata prin atitudine. Rochia de mireasa Linda se gaseste in colectia de rochii de mireasa a salonului partener Miradri Sposa Bucuresti.

Aceasta este prima parte a prezentarii de rochii de mireasa Bucuresti care se ragasesc la salonul Eden Bride si Miradri Sposa. Aici gasiti rochii de mireasa la pret accesibile, dar de inalta calitate. Consilierii va vor fi de un real ajutor intrucat cunosc foarte bine colectiile, dar si conformatiile siluetelor astfel incat va vor propune rochia de mireasa potrivita. Sa continuam clasamentul cu cele mai apreciate rochii de mireasa 2020.


Ajungem iata la Locul 5, sa vedem cine este castigatoarea.

Rochia de mireasa Bl1901 din colectia Luxury by Iryna Kotapska.


O rochie de mireasa printesa cu aplicatii orientale orientate spre umeri ce dau un farmec aparte intregii tinute.


Fusta cu un volum natural, jupoane atent croite pentru a crea impresia de amploare si in acelasi timp delicatete. Tiulul cu sclipici folosit este unul din gama de lux, iar detaliile acestuia nu ingreuneaza deloc purtarea rochiei de mireasa.


Aceasta rochie de mireasa 2020 se regaseste in exclusivitatea in colectia salonului Eden Bride Bucuresti.


Iata ne apropiem de varful clasamentului.


Locul 4 este ocupat de o rochie de mireasa stil sirena cu o fusta exterioara detasabila . Este vorba de rochia de mireasa Valery din colectia de lux "Rotterdam" a designerului Elena Morar.

Diafana, cu un singur umar acoperita, aminteste de zeitele grecesti. Aceasta rochie este o creatie din dantela aplicata manual, tiparul perfecte se aseaza pe corp intr-o maniera ce pune in valoare toate atuurile feminine.


Fusta din tiul detasabila ascunde subtil formele corpului. Te invitam sa incerci rochii de mireasa 2020 la Eden Bride , salonul rochiilor de mireasa adorabile!

Locul 3 este ocupat cu desavarsit merit de rochia de mireasa Eve din colectia Piter Martinez 2020.

Iata o rochie de mireasa cu detalii elegante ce intruneste atat aspectul rochiei de mireasa sirena dar are si o trena lunga detasabila ce confera volumul dorit.


Decolteul din dantela coborata spre umeri este delicat si elegant.


Recomandam acest tipar de rochie de mireasa celor cu siluete de tip clepsidra cu bust, talie si solduri pronuntate.

Locul 2 este adjudecat de rochia de mireasa Clara din colectia Lovely Luxury.

Aceasta rochie de mireasa asimetrica este un spectacol al creatiei designerului Iryna Kotapska.


Corsetul este in intregime decorat manual lasand sa se intrevada delicat pielea sub randurile de margele si cristale aplicate manual.


Fusta croita din volane asimetrice este foarte ampla dar foarte usor de purtat. Trena lunga se poate purta prinsa dar si desfacuta in toata splendoarea ei pe parcursul ceremoniei.

Locul 1, castigatoarea clasamentului este rochia de mireasa Kate.

O rochie de mireasa exclusivista din colectia salonului Eden Bride creata de designerul international Iryna Kotapska, colectia 2021.


Maneca lunga, dantela fina, fusta cu volum, decolteu adanc in V. Acest model se pare ca a cucerit inimile celor mai multe miresici. Iubim rochiile de mireasa si mai ales dorim sa impartasim cu voi bucuriile noastre.

Salonul Eden Bride colaboreaza in mod exclusiv cu designeri recunoscuti international si va ofera deasemenea posibilitatea de a va personaliza rochia de miresa , astfel incat amprenata voastra sa fie una subtila, dar de neuitat.


Aici poti gasi rochii de mireasa de lux, rochii de mireasa la pret accesibil, rochii de mireasa la reducere si nu numai.


Vrem sa facem parte din poveste ta, te asteptam in salonul nostru cu multe idei sisfaturi pentru fiecare.


Adresa Bucuresti: Str. Orzari, nr. 5, Sector 2, Bucuresti Tel: 0759.520.748

1.273 afișări0 comentarii
bottom of page