Fraud Blocker Tendintele noului sezon 2019 in ce priveste rochiile de mireasa
top of page
Caută

Tendintele noului sezon 2019 in ce priveste rochiile de mireasa

Actualizată în: 18 apr. 2020


Pasiunea pentru rochii de mireasa ne-a adus astazi in fata dumneavoasta pentru a va prezenta noile tendinte in ce priveste colectiile de rochii de mireasa 2019.


Asadar vom face o analiza a tendintelor intr-un mod practic si util tuturor miresicilor care in anul 2019 au hotarat sa traiasca cel mai frumos moment din viata lor.


Noile tendinte in materia rochiilor de mireasa in colectiile 2019 ale designerilor


Prin natura lor, designerii de rochii de mireasa sunt aparitii unice ce aseaza pe foi tipare ce vor infrumuseta si vor incanta inimile tuturor mireselor. Insa in fiecare an exista anumite tendinte stilistice ce dau tonul creatiilor multor designeri.


Nunta regala din 2018 este un moment ce a dat tonul tendintelor din anul 2019

Astfel, rochii de mireasa din tafta-mikado, cape regale, coronite spumante si-au gasit locul in colectiile tuturor designerilor de rochii de mireasa din acest sezon


Anul acesta un loc deosebit in colectiile de rochii de mireasa 2019 il are rochia de mireasa cu corset transparent. Acest gen de rochie de mireasa va fi gasit in colectia INSPIRATION LUXURY a designerului Iryna Kotapska, cu precadere , dar si in colectia Jasmine 2019, colectia Paris 2019, colectia Eden Bride 2019, special create pentru mirese ce isi doresc atat delicatete cat si senzualitate.


Corsetul transparent si fusta din voal, tule matasos sau matase sunt cuvintele cheie in ce priveste colectiile de rochii de mireasa 2019.



Trecand de traditionalul alb sau ivory, miresele 2019 au posibilitatea de a avea rochii in culori precum POWDER, CHAMPAGNE, BLUSH, cu o tenta avangardista dar in acelasi timp pastrand candoarea specifica a unei rochii de mireasa eleganta si intotdeauna delicate.


Un alt trend al acestui an este decolteul profund in V la rochii de mireasa.

Multi designeri de nunta folosesc un tiul nude la decolteu, iar decolteul a ajuns aproape pana la talie. Rezultatul este o imagine de nunta ultra – sexy si senzuala.



In colectiile de rochii de mireasa ale designerilor IRYNA KOTAPSCA 2019, colectia Euphoria, intalnim mai nou rochii cu gatul inchis si guler inalt, atat in stil printesa cat si sirena. Aceste aduc tinutei o nota de rafinament si o eleganta aparte.


In general spatele acestor rochii este foarte decupat, pentru a face un contrast cu partea din fata, astfel incat idea de mister si cea de tentatie sa fie reunite sub forma unei singure rochii de mireasa .


Tendintele in 2019 sunt indraznete si tentante, insa ce trebuie sa retinem din aceasta scurta prezentare este ca ROCHIA DE MIREASA PERFECTA este un simbol individual ce se diferentiaza prin detalii ce reflecta dorintele si personalitatea fiecare mirese.

Astfel un singur detaliu poate schimba o viziune.


Suntem cu totii diferiti si iubim misterul fiecaruia dintre noi. Tendintele sunt modele de inspiratie , dar din toate acestea dormi sa gasim varianta unica pentru fiecare, de aceea in Colectia Eden Bride miresele isi pot personalize rochia asa cum ele isi doresc.


In incheiere va invitam la proba in Bucuresti, str. Delea Veche, nr. 51, cu o programare in prealabil la tel.0759.520.748, si va reamintim ca veti gasi la proba rochii din Colectiile de rochii de mireasa 2019 ai designerului Iryna Kotapska, Colectia Eden Bride - colectie in care rochiile se pot personaliza dupa dorintele miresicilor, si Colectia Jasmin, Colectia Paris, Colectia Montenegro.


Eden Bride - Colectie rochii de mireasa 2019 - 2020. Rochii de mireasa de lux exclusiviste in Bucuresti. Peste 100 de rochii de mireasa IN STOC - colectii Eden Bride, Iryna Kotapska, Ema Bride. Rochii de mireasa ieftine, calitate superioara.


Adresa Bucuresti: Str. Orzari, nr. 5, Sector 2, Bucuresti


Tel: 0759.520.748


232 afișări0 comentarii
bottom of page