Fraud Blocker Sunt mireasa!!!! Cum imi gasesc rochia perfecta?
top of page
Caută

Sunt mireasa!!!! Cum imi gasesc rochia perfecta?

Actualizată în: 18 apr. 2020


O lume alerta in care zilele si evenimentele din viata noastra se succed cu o viteza naucitoare, ne aduce in apropierea zilei mult visate din copilarie… Si ne intrebam cu mare nedumerire cand am crescut si cel mai important, oare vom fi printese asa cum am visat in ziua cea mare?


Incep emotiile.


Pentru ca este vorba despre un eveniment unic iar viitoarele miresici nu au experienta, incep intrebarile in legatura cu alegerea rochiei de mireasa, elementul cel mai important de la nunta, asa cum consideram noi toate.


Unde se gasesc rochii de mireasa? Dar rochii de mireasa cu dantela, sau cu tafta, sau stil sirena, sau stil grecesc? …Cate si mai cate intrebari…Dar rochii de mireasa ieftine unde gasesc, totusi?





Miresicile testeaza in prima faza targurile de nunti, apoi pentru ca sunt prea multe informatii si parca prea putin timp pana la nunta, aleg sa mearga in saloanele specializate cu rochii de mireasa.

Aici incepe o distractie inedita, fetele vin cu o anumita idee despre rochiile de mireasa, cum ar trebui sa arate, cam cat de usoara sau cat de grea trebuie sa fie, si in final se ratacesc printr-o lume de basm din care ies cu zambetul pe buze promitand ca se vor intoarce cu ideiile puse in ordine. Si asa fac, cu zambete de copil le primim pentru alegerea perfecta. Dar haideti sa vedem cum ajungem aici.


Emotiile sunt mari si experienta o construim impreuna.


Fiecare mireasa este un univers intreg, nu suntem doar consilieri, suntem mici actori in spatele unor cortine unde se tes visuri, unde aducem in realitate povesti din suflet.





Miresicile incep sa numere lunile , apoi zilele pana la nunta , iar noi numaram din ce in ce mai multe emotii si impliniri. Traim cu voi, prin voi emotiile dinainte din timpul si relaxarea de dupa nunta.


In Urmatorul articol vom povesti toti pasii de la o viitoare miresica , la o mireasa implinita, fericita si unica.




Salonul Eden Bride iti ofera o varietate de rochii de mireasa de lux exclusiviste, colectii 2020, in total peste 200 de rochii de mireasa IN STOC din colectii de lux variate, Eden Bride, Iryna Kotapska, Elena Morar, Perfioni si Ema Bride. Deasemenea, gasesti rochii de mireasa si rochii de seara pentru toate buzunarele, atat rochii de mireasa ieftine, cat si rochii de mireasa de lux, calitate superioara, dar la preturi accesibile.


Adresa Bucuresti: Str. Orzari, nr. 5, Sector 2, Bucuresti

Tel: 0759.520.748



215 afișări0 comentarii
bottom of page