Fraud Blocker Propunerile designerilor pentru rochii de mireasa in 2021
top of page
Caută

Propunerile designerilor pentru rochii de mireasa in 2021

Actualizată în: 8 ian. 2021

Privim cu entuziasm catre viitor si inauguram noi stiluri de rochii de mireasa cu detalii din ce in ce mai interesante si unice. Designerii nostri, Iryna Kotapska, Elena Morar, Perfioni, Ema Bride au dat startul creatiilor pentru anul 2021, propunand rochii de mireasa de lux la preturi adorabile.


Se pare ca avem o revenire a stilului glamour cu aplicatii fine, cristale Swarovsky, tiuluri imprimate cu nuante de sidef si argintiu, care fac un joc de culori si lumini ce pun in evidenta o feminitate pretioasa.


Deasemenea observam tendinta catre trene cat mai lungi, mai fastuoase, pentru ca tuturor ne-au lipsit ceremoniile regale, cu aparitii de revista, mai ales in ultimul an. Mergem mai departe catre stilul de rochii de mireasa vintage, retro ce pun in evidenta feminitatea intr-o maniera delicata, plina de bun gust si rafinament. Vom detalia in cele ce urmeaza fiecare stil in parte si vom folosi primele fotografii din sedintele foto dedicate mireselor 2021.


Nu lipsesc din colectii nici rochiile de mireasa de plaja sau pentru o nunta intr-un cadru natural. Acestea ofera lejeritate tinutei si trece nunta dintr-un cadru formal intr-unul lejer, neconventional, in care mireasa se simte in centrul atentiei unei petreceri in care nimeni nu mai sufera la frumusete.


Sa vorbim un pic si despre rochii de mireasa asimetrice sau cu volane. Acestea au revenit in moda anului 2021. Aveam cu siguranta nevoie si de aparitii jucause, de mirese ce aduc un aer copilaros, senin si jucaus in ziua nuntii lor.


Rochii de mireasa din tafta? Cu siguranta ele raman vedetele catalogului, pentru ca stim cu totii ca stilul clasic nu se va demoda niciodata, dar se poate reinterpreta. Aceste rochii de mireasa au fost imbogatite cu accesorii ce le scot din schema clasicului, adaugand elemente de noutate ce atrag toate prvirile.


Sa incepem deci prezentarea fiecarui stil in parte, pentru a ne bucura impreuna de viziunea designerilor nostri.

Rochii de mireasa glamour


Designerii nostri ne propun o superba colectie de rochii de mireasa 2021 absolut unice, lucrate manual cu cele mai fine si atent alese materiale.


Dantela este accesorizata cu cristale Svarowsky si fir argintiu astfel incat sa transforme tinuta ta intr-una de neuitat.


Deasemenea poti gasi in aceste colectii rochii de mireasa cu trena lunga, pentru un aspect de gala pentru o adevarata printesa.


Decolteele adanci ce accentueaza bustul alungind talia sunt vedetele noii colectii. Acestea pun in valoare feminitatea intr-un mod natural, contribuind la crearea unei senzualitati de bun gust intotdeauna apreciata de privirile tuturor.

rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa lux

Aceasta rochie de mireasa face parte din colectia designerului international Elena Morar cu care salonul Eden Bride colaboreaza in exclusivitate. Aceasta este o rochie de mireasa printesa, atat prin forma ei, clos larg, dantela accesorizata glamour, trena impresionanta si un decolteu ce adanc semi-acoperit cu un tiul fin pentru a spori eleganta tinutei.


Rochii de mireasa Bucuresti la preturi ideale poti gasi in saloanele Eden Bride si Miradri Sposa salonul nostru partener.

rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa lux

Ce spuneti de rochia de mireasa din colectia Melody by Elena Novias?


Daca iti doresti sa probezi rochii de mireasa cu maneca iata o varianta in care vei straluci cu adevarat. Creata din margele si cristale, aceasta este atat sexy cat si eleganta. Decolteul adanc este un element ce pune in lumina feminitatea, iar maneca lunga creaza un aspect rafinat, fiind ideala pentru o nunta de primavara.


Fusta este croita din tiul si si tiul impodobit cu sclipici fin, tivita de o banda ce creaza un volum natural.


rochii de mireasa, rochii de mireasa lux

O nunta pe plaja eleganta si o mireasa delicata si pretioasa, aceasta poate fi prezentarea ideala pentru aceasta rochie de mireasa 2021 din colectia Elena Morar.


Un bust ce pare separat de fusta, insa acestea sunt legate printr un tiul fin de culoarea pielii ce dau impresia unei tinute lejere foarte usor de purtat, dar in acelasi timp plina de rafinament prin aplicatiile din dantela asimetrice.

rochii de mireasa, rochii de mireasa lux

Rochii de mireasa cu decolteu in V? Acest tip de rochie avantajeaza miresele cu un bust generos oferind sustinerea necesara si modeland talia. Cu insertii aurii dantela este aplicata ca un superb joc de lumini si forme.


Rochii de mireasa cu tenta retro


Iubim rochiile de mireasa cu elemente si croieli retro si vintage. Va prezentam cateva propuneri din colectia 2021 ale designerilor nostri.

rochii de mireasa vintage, rochii de mireasa lux

Rochia de mireasa EB 2032 din colectia 2021 de rochii de mireasa vintage by Ema Bride este o tinuta ideala pentru o mireasa care isi doreste sa aduca feminitatea si eleganta timpurilor demult apuse in prezent.


rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa lux

Decolteul este acoperit, maneca lunga si fusta intr-un clos usor. Detaliile ce impodobesc aceasta rochie de mireasa sunt unele ce ne amintesc de albumele cu printese ale anilor 40-60.


rochii de mireasa retro, rochii de mireasa lux

Aceasta rochie de mireasa din colectia 2021 este una deasemenea cu tenta retro. Cu un guler inalt, cu maneca impodobita cu dantela de lux, aceasta este desenata de designeri de top ce aduc in zilele noastre reala frumusete a clasicului.

rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa lux

Rochii de mireasa cu maneca bufanta


Trebuie sa fii o mireasa indrazneata ca sa porti rochii de mireasa cu maneca bufanta, cu siguranta.


Dar iata ca acum aceasta face parte din tendintele 2021 si te vei putea simti in largul tau intr-o astfel de rochie. Fiecare dintre voi doriti ca rochia sa fie nemaiintalnita, sa va reflecte personalitatea si sa fiti cu adevarat unice in ziua cea mare.


Iata cateva modele superbe croite cu foarte mare pasiune din dantela italiana si frantuzeasca.


rochii de mireasa perfioni, rochii de mireasa lux

Rochii de mireasa pentru o printesa a zilelor noastre. Acest model se gaseste in salonul Eden Bride - rochii de mireasa Bucuresti unde veti putea proba peste 200 de modele din colectiile designerilor Elena Morar, Iryna Kotapska, Ema Bride, cat si din colectiile salonului Miradri Sposa - rochii de mireasa Bucuresti, designeri Victoria Soprano, Angeo Bridal, Pentelei.


rochii de mireasa elena morar, rochii de mireasa lux

rochii de mireasa tip A, rochii de mireasa lux

rochii de mireasa reduceri, rochii de mireasa ieftine

Rochii de mireasa de lux la preturi accesibile, asa am putea defini colectia designerului Ema Bride care a creat cele mai frumoase rochii de mireasa ce imbina ideea de glamour cu clasicul tinutei rochie de mireasa.


Rochii de mireasa cu trena lunga


Iubim sa probam rochii de mireasa cu trena lunga pentru cu indata ce imbracam o asemenea tinuta mireasa capata o atitudine de regina si se simte asa cum si este, centrul atentiei.


Sa exploram deci impreuna superbe creatii de rochii de mireasa 2021 de top la Eden Bride.


rochii de mireasa tip A, rochii de mireasa sirena

rochii de mireasa stil A, rochii de mireasa lux

Rochii de mireasa cu volane


Daca iubesti formele asimetrice si vrei sa fii o mireasa diferita, te invitam sa probezi rochii de miresa cu volane asa cum le spun miresele sau asimetrice asa cum le spun mai nou designerii.


Aceste volane au revenit in moda anul acesta, ramanand oarecum in umbra in colectiile anilor trecuti.


Avem un aspect in partea de corset si unul jucaus in partea de fusta, deci doua extreme care ca de obicei se atrag si ne atrag si pe noi sa le avem si sa le probam cu cele mai fericite miresici.


Va propunem cateva astfel de modele:


rochii de mireasa cu volane, rochii de mireasa bucuresti

rochii de mireasa cu volane, rochii de mireasa printesa

Rochii de mireasa din tafta


Tafta eleganta si broderie fina? Sigur esti una din miresele ce iubesc clasicul si modernitatea in acelasi timp.


Designerul Elena Morar si Perfioni s-au gandit sa reinterpreteze eleganta suprema a taftalei si sa aduca elemente noi pentru a imbina clasicul cu nonconormismul zlelor noastre.


Iata cateva modele care cel putin pe noi ne fascineaza.

rochii de mireasa tafta, rochii de mireasa bucuresti

rochii de mireasa tafta, rochii de mireasa lux

Daca ti-am trezit dorinta de a proba rochii de mireasa Bucuresti ale designerilor de top, echipa Eden Bride te asteapta cu o programare in prealabil in universul rochiilor de mireasa cu idei noi si sfaturi pentru tine.


Programare Online: https://shor.by/programare

Programare telefon; 0759.520.748

Adresa: Strada Grigore Taranu Doctor, nr.6, Sector 5, Bucuresti


Nu uita ca beneficiezi de consiliere personalizata gratuita timp de o ora si reduceri direct in salon.


1.414 afișări0 comentarii
bottom of page