Fraud Blocker
top of page
Caută

Mireasa in vreme de epidemie. Sfaturi pentru nunta ta

Ziua mult visata se pare ca este umbrita de ingrijorare si neliniste. Traim vremuri istorice, auzim asta zilnic, la TV, radio, net, deja ne oboseste ideea izolarii.

Scosi oarecum cu forta dintr-un ritm cotidian agitat si alert, lasati singuri cu noi insine, incepem sa ne redescoperim. Orice schimbare brusca ne sperie si este normal, dar haideti sa gasim impreuna calea spre noi insine, sa lasam pentru scurt timp clepsidra doar pe un singur picior.

Daca pana acum iti doreai cu nerabdare sa imbraci rochia de mireasa, acum o sa ai ragazul si testul timpului si de ce nu al stresului pentru a-ti dori si mai mult ca acest minunat eveniment minunat din viata ta sa se intample.

Noua ne lipsiti mai mult decat credeam vreodata, va pregatisem cele mai frumoase rochii de mireasa si aveam si inca avem convingerea ca miresele 2020 vor fi cele mai frumoase.

Colectii noi 2021 ale designerilor nostri sunt deja in drum spre noi, haideti sa depasim acest moment impreuna si sa ne vedem cu bine apoi ca de obicei in numar cat mai mare, sa ne animati salonul care va simte lipsa atat de mult.Noi o sa va asteptam pregatite si pline de entuziasm ca intotdeauna.

Salonul Eden Bride iti ofera o varietate de rochii de mireasa de lux exclusiviste, colectii 2020 - 2021, in total peste 250 de rochii de mireasa IN STOC din colectii de lux variate create de designerii nostri, Iryna Kotapska, Elena Morar, Perfioni si Ema Bride. Deasemenea, gasesti rochii de mireasa si rochii de seara pentru toate buzunarele, atat rochii de mireasa ieftine, cat si rochii de mireasa de lux, calitate superioara, dar la preturi accesibile.


Adresa Bucuresti: Str. Orzari, nr. 5, Sector 2, Bucuresti Tel: 0759.520.748

202 afișări0 comentarii

Commentaires


bottom of page