Fraud Blocker
top of page
Caută

Ganduri si randuri... Epidemie sau regasire


Citim cu totii carti de dezvoltare personala, ascultam destul de mult cum ar trebui sa fim, cam pe unde ar trebui sa lucram la noi, si citim si ascultam si...si cu greu ne regasim. Ne intrebam uneori unde se intalneste cunoasterea noastra cu simtirea, sau daca ele se intalnesc la timpul la care noi avem nevoie.


Pana mai ieri, era zgomot peste tot, zgomot afara, zgomot in casa, zgomot in gandurile noastre atat de populate de zgomotul altora uneori. Pana mai ieri eram intr-un ritm obisnuit si in cazul in care stiam, facem toti asa semi-automat „ceva pentru noi”, ne alocam un pic de timp si acela desigur pe fuga ca sa ne incadram in randul celor care vor sa se autocunoasca, ziceam noi.


E liniste si la noi in salon si linistea asta e poate una care ne mustra oboseala din anumite zile cand veneati in numar mare cu multa veselie, poate si voi uneori entuziasmate, alteori obosite de cautari, alteori poate stresate de atatea idei gasite in online, altele ale noastre, altele ale domnisoarelor de onoare... Desi am fost int0tdeauna dedicate ideilor si emotiilor voastre, acum suntem si mai mult cu gandul la voi, acum cand este atata liniste si pentru voi si pentru noi se redefineste termenul de rochie de mireasa.


rochii de mireasa

Fie ca e rochie de mireasa sirena sau rochie de mireasa printesa, fie ca este una simpla sau indiferent cum, sunt convinsa ca acum vedem cu toate in ea dincolo de o tinuta perfecta, aleasa cu grija, o taina.


O taina individuala, un moment ideal, care nu exista fara o persoana ideala pe care aveti acum mai mult timp sa o asezati mai atent in viata voastra si sa planuiti totul impreuna cu rabdare mai constienti fiind fiecare ca nimic nu este la intamplare.


Cu tot dorul de voi, va marturisim ca sunteti minunate, voi toate, si rochia de mireasa este in povestea voastra nu un element de podium, ci unul de suflet, o emotie a voastra si a celor ce va privesc cu emotia asteptarii de a va vedea fericite.


Noi asteptam cu nerabdare sa reluam probele, sa va ajutam sa va scrieti cele mai frumoase povesti, sa alegeti totul cu suflet, indiferent ca e vorba de rochii de mireasa 2020 sau rochii de mireasa la reducere, oricare rochie va reprezinta, nu ezitati sa o alegeti.


Poate ne e dor fiecaruia de fiecare dintre noi, de zilele cand puteam sa nu pastram distante optime, dar sa fim siguri ca toata distanta pastrata va ramane doar motivul pentru o apropiere adevarata, pentru a fi mai intelegatori unii cu ceilalti si toti cu emotiile noastre.


Miresici, ramaneti entuziasmate, bucurati-va mai mult ca oricand de zilele pe care le petreceti cu oamenii iubiti.


Va asteptam cu mult dor la probe si cu multe idei noi, dupa ce vom trece cu totii perioada aceasta grea la prima vedere dar care ne va face pe toti mai buni.
Salonul Eden Bride iti ofera o varietate de rochii de mireasa de lux exclusiviste, colectii 2020 - 2021, in total peste 250 de rochii de mireasa IN STOC din colectii de lux variate create de designerii nostri, Iryna Kotapska, Elena Morar, Perfioni si Ema Bride. Deasemenea, gasesti rochii de mireasa si rochii de seara pentru toate buzunarele, atat rochii de mireasa ieftine, cat si rochii de mireasa de lux, calitate superioara, dar la preturi accesibile.

Adresa Bucuresti: Str. Orzari, nr. 5, Sector 2, Bucuresti Tel: 0759.520.748

96 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page