Fraud Blocker Eden Bride iti pune la dispozitie rochii de mireasa unice
top of page
Caută

Eden Bride iti pune la dispozitie rochii de mireasa unice

Actualizată în: 18 apr. 2020

Indiferent ca visezi la o anumita rochie de mireasa de cand erai mica sau nu, trebuie sa intelegi ca ai nevoie de timp sa iti poti gasi cea mai frumoasa rochie de mireasa. Avand in vedere multitudinea de produse disponibile pe piata iti va fi destul de greu sa faci o alegere buna care sa te reprezinte in totalitate.


Eden Bride iti ofera eleganta si stil


Daca inca nu ai gasit rochia perfecta pentru tine atunci este cazul sa apelezi la Eden Bride. Cel mai exclusivit magazin de rochii de mireasa. Produsele disponibile aici iti vor infrumuseta ziua si te vor face sa te simti speciala.


Iata cateva reguli de baza dupa care sa te ghidezi:


Ai grija la bugetul pe care vrei sa il aloci rochiei de mireasa. Daca ai stabilit un anumit buget este bine sa te incadrezi in el. Ca totul sa decurga perfect trebuie sa ai stabilit bugetul pentru intreaga nunta pe care sa il si respecti.


Mergi si probeaza cat mai multe rochii de mireasa. Incearca sa iei rochii in stiluri diferite astfel incat sa vezi ce ti se potriveste mai bine. Chiar daca ti-ai dorit o rochie anume este cel mai bine sa probezi mai multe modele astfel incat sa vezi ce anume ti se potriveste cel mai bine.


Alegerea unei rochii perfecte de mireasa este un proces destul de anevoios. Trebuie sa acorzi atentie fiecarui detaliu. Decolteul trebuie sa fie cat mai frumos si cat mai atent elaborat.


Daca vrei o rochie care pune accentul pe decolteu atunci cel mai bine este sa optezi pentru o rochie in care decolteul sa fie pus in valoare prin dantela sau prin pietre.





In cazul in care vrei sa ai parte de senzualitate trebuie sa optezi pentru o rochie de mireasa cu spatele gol. Este o alegere indrazneata si trebuie sa dai dovada de curaj pentru a purta o rochie cu spatele gol.




Eden Bride iti pune la dispozitie mai multe modele de rochii de mireasa. Ca sa poti face o alegere potrivita trebuie sa stii cum dupa ce criteriu sa iti alegi rochia. Dantela este foarte importanta la o rochie de mireasa deoarece ofera eleganta si rafinament. O rochie cu dantela nu are cum sa nu impresioneze.


Nunta ta trebuie sa fie cat mai bine organizata iar tu trebuie sa arati perfect din cap pana in picioare.


Eden Bride este partener si cu salonul Miradri Sposa unde poti gasi deasemenea o mare varietate de rochii de mireasa de lux de la designeri consacrati precum Angeo Bridal sau Victoria Soprano.


Ne gasesti intotdeauna cu zambetul pe buze, in asteptarea voastra, a miresicilor de poveste, in Bucuresti, strada orzari, nr. 5, cu o programare in prealabil la numerele de telefon 0759.520.748 / 0733.719.393 sau ONLINE la https://www.edenbride.ro/programare-proba/programare-proba-online/book.


Salonul Eden Bride iti ofera o varietate de rochii de mireasa de lux exclusiviste, colectii 2020, in total peste 200 de rochii de mireasa IN STOC din colectii de lux variate, Eden Bride, Iryna Kotapska, Elena Morar, Perfioni si Ema Bride. Deasemenea, gasesti rochii de mireasa si rochii de seara pentru toate buzunarele, atat rochii de mireasa ieftine, cat si rochii de mireasa de lux, calitate superioara, dar la preturi accesibile.


Adresa Bucuresti: Str. Orzari, nr. 5, Sector 2, Bucuresti

Tel: 0759.520.748

205 afișări0 comentarii
bottom of page