Fraud Blocker Designerii nostri - arta si empatia de a desena visuri…
top of page
Caută

Designerii nostri - arta si empatia de a desena visuri de pretutindeni…

Actualizată în: 18 apr. 2020


Astazi am ales sa va vorbim despre povestea unui designer si producator consacrat de rochii de mireasa cu care avem placerea si marea bucurie de a lucra, Iryna Kotapska!



Poveste Irynei Kotapska incepe în 2002, cand impreuna cu o echipa de profesionisti au inceput sa creioneze visurile atator mirese, transformand ziua nuntii intr-o sarbatoare de neuitat.


De ce rochiile de mireasă ale Irinei Kotapska au câștigat inimile a sute de mii de femei în mai mult de 25 de țări ?


  • Modele rochiilor de mireasa sunt de cea mai inalta calitate, de la dezvoltarea de modele unice pana la cusatura si finisaj, ele trecand de un control de calitate triplu.

  • Rochiile sunt create de un designer consacrat si lucrate manual de o echipa de profesionisti.

  • Corsetele sunt renumite pentru potrivirea perfecta si confortul in purtare.

  • Utilizeaza numai țesături Premium. Cele mai bune dantele franceze și modele unice de masterat orientale, tul englezesc, satin italian, strasuri, cristale Swarovski si margele cehe Preciosa.

  • Fermoarele sunt de cea mai buna calitate de la producatorul mondial, compania japoneza YKK.

  • Gamă largă de modele. Intotdeauna cu un pas înaintea tendințelor mondiale ale modei de nuntă, insa fără să uite clasicul ce rămâne atemporal.

  • Producție de colecții limitate pentru clienti.


Despre companie:


"IRYNA KOTAPSKA" este o companie de design rochii de mireasa fondata in 2002. După ce a câștigat inimile a sute de mii de femei în mai mult de 25 de țări ale lumii, compania continuă să se extinda si sa aduca elemente de noutate la fiecare colectie si aparitie la marile prezentari de moda.


Cum au reușit să realizeze asta? Dorință, diligență, profesionalism și seriozitate in lucru -aceasta este cheia succesului!


Echipa este condusă de designerul Iryna Kotapska. Aceasta proiecteaza modele fabuloase conturand dorintelor fiecărei mirese din diferite părți ale lumii. Acesta este motivul pentru care colectiile sunt renumite pentru varietatea lor de modele și stiluri.


Eden Bride - Colectie rochii de mireasa 2019 - 2020. Rochii de mireasa de lux exclusiviste in Bucuresti. Peste 100 de rochii de mireasa IN STOC - colectii Eden Bride, Iryna Kotapska, Ema Bride. Rochii de mireasa ieftine, calitate superioara.


Adresa Bucuresti: Str. Orzari, nr. 5, Sector 2, Bucuresti


Tel: 0759.520.748



Prezentari de moda


IF Wedding Fashion Izmir 2018

Barcelona Bridal Week 2018




Wedding Fashion Moscow 2018

Interbride Dusseldorf 2018

Wedding Fashion Moscow 2017

National Bridal Market Chicago 2017

168 afișări0 comentarii
bottom of page