Fraud Blocker
top of page
Caută

Datorită EdenBride.Ro, mai că m-aş mărita din nou...


Fără vreo urmă de exagerare, le-am trecut pragul celor de la Eden Bride însoţind o prietenă şi am rămas impresionată. Pentru început, locul îţi dă senzaţia că ai păşit din Bucureştiul sordid şi gri într-un magazin dintr-una din capitalele modei.


Şi ce să vezi, tu eşti vedeta. Tu, care uneori cauţi să mai ascunzi un rid sau un colăcel, acolo esti perfectă, răsfăţată, admirată. Şi nu vorbim de laudele acelea învăţate pe de rost, ci de profesionişti capabili să argumenteze de ce îţi trebuie o rochie de mireasă sirenă în locul unei rochii de mireasă prinţesă , pe care o credeai tu ideală pentru tine. Oamenii aceştia ştiu ce fac şi fac bine. În mod miraculos, combină doleanţele (uneori vagi sau prea numeroase) ale clientelor cu o serie de cunoştinţe temeinice despre modă şi estetică. Iar ceea ce rezultă sunt nişte zeci de minute plăcute, fără stres, la finalul cărora mireasă se vede în sfârşit mireasă, radiind.

M-am tot gândit că merită să probez şi eu ceva. Doar aşa, de dragul experienţei răsfăţului. M-a dat de gol nenorocita aia de verighetă... Am stat şi m-am gândit cât de uşor poate să fie dacă mergi în locul potrivit şi acolo sunt oamenii potriviţi. Fără nervi, emoţii sau momente stânjenitoare. Fără să fii zorită să te decizi odată. Fără să îţi fie prezentate modelele pe care le au de promovat atunci, lipsite de vreo legatură cu ce vrei tu sau cu ce îţi stă bine. Fără bătăi de cap cu traversatul oraşului în lung şi-n lat pentru găsirea accesoriilor.


Cam acesta este, în viziunea mea, un model de business ca la carte, unde clientul este tratat din momentul în care păşeşte înăuntru şi până la primul pas afară drept cel mai important.


Singurul important, de fapt.


Cum ziceam, mai că m-aş mărita din nou...

117 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page