Fraud Blocker
top of page
Caută

Cu cine vin la proba? Cu sotul sau cu Domnisoarele de onoare?

Actualizată în: 3 apr. 2020


Intre traditie si modernitate, iata ca avem o intrebare des intalnita in randul miresicilor noastre.

Cu cine este bine sa aleg rochia, cu sotul sau cu domnisoarele de onoare?


Traditia spune ca sotul trebuie sa vada mireasa in ziua cea mare, pentru a fi uimit de frumusetea ei deplina. Asa spun si unii dintre soti pentru ca de cele mai multe ori se simt foarte pierduti printre rochii de mireasa stil printesa, stil sirena, stil A... Oare ce vor sa spuna toate aceste denumiri, cand rochia de mireasa trebuie doar sa fie alba?

Noi si miresele ii completam cu zambetul pe buze ca rochia de mireasa poate fi intr-adevar alba, sau ivory sau ivory-nude sau champagne. De aici, de cele mai multe ori majoritatea incep sa surprinda prin fotografii rochiile de mireasa cu care viitoarea miresica entuziasmata se probeaza cu mare bucurie.


Depasind aspectul nuantelor si intelegand stilurile rochiilor de mireasa, ne mai intalnim cu o ipostaza.


Ce ne facem cand vine vorba de modificari? Unele mirese doresc sa combine bustul de la o rochie de mireasa cu fusta de la o alta. Sotii desigur receptivi si foarte incantati ca pot experimenta postura de designeri sfarsesc prin replica „toate ti-au venit bine, poti sa o iei si pe prietena ta sa va hotarati”.Ei sunt pata de culoare si amuzament din cadrul probelor cu miresicile.


P.S. Dintre perlele sotilor „sa fie mai nedreapta rochia, aceasta este prea dreapta’’, „nu vrem asa incarcata cu dantela, daca aveti mai descarcata”, „rochia sa fie plinuta in partea de sus, sa nu se vada sanii”.


Sa trecem la varianta a doua, proba insotita de domnisoarele de onoare.

Aici totul devine un taram al imaginatiei, una din ele este pasionata de rochii de mireasa din dantela, cealalta de rochii de mireasa tip sirena cu trena, si desigur avem si de rochii de mireasa la reducere, sau poate vintage.

Discutiile sunt foarte interesante, negociem impreuna desigur de data aceasta ca intre fete forma decolteului, sau cat de bine punem in evidenta soldurile in functie de silueta, sau care ar fi volumul ideal al rochie, toate aceastea intr-un mediu plin de idei si veselie, pentru ca noua fetelor ne plac cumparaturile , nu? Si mai mult decat atat, cu toate avem dorinta de a crea rochii de mireasa cat mai speciale si cat mai unice.


Iata ce rochii de mireasa unicat am creat pentru miresele noastre, exact dupa imaginatia lor in pagina noastra de testimoniale mirese Eden Bride.

Asadar , daca nu esti hotarata cu cine ai putea veni la proba , te incurajam sa te bucuri de acest moment frumos impreuna cu persoana care te inspira.


Salonul Eden Bride iti ofera o varietate de rochii de mireasa de lux exclusiviste, colectii 2020, in total peste 200 de rochii de mireasa IN STOC din colectii de lux variate, Eden Bride, Iryna Kotapska, Elena Morar, Perfioni si Ema Bride. Deasemenea, gasesti rochii de mireasa si rochii de seara pentru toate buzunarele, atat rochii de mireasa ieftine, cat si rochii de mireasa de lux, calitate superioara, dar la preturi accesibile.

229 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page