Caută

Ce poarta miresele lui 2022


Miresele anului 2022 sunt curajoase. Au trecut printr-o pandemie, multe dintre ele poate au si amanat evenimentul mult asteptat din cauza ei si isi asuma jonglarea cu un stres in plus in nebunia organizatorica a unei nunti.


Asa ca designerii au decis ca spiritul lor neinfricat trebuie marcat cumva si in rochiile de mireasa propuse, asa ca anul 2022 aduce un plus de extravaganta si originalitate.Se poarta aplicatiile si suprapunerile, care dau viata la propriu modelelor, efectul lor 3D fiind cu adevarat unic. Daca materialele de fond raman aceleasi, ceea ce se aplica se alege dintr-o gama extrem de diversa, dantela, margele, paiete, cristale si chiar pene, toate sunt menite sa confere aerul acela cu adevarat unic pe care si-l doreste orice mireasa.
Pentru ca pentru nuntile anului viitor sunt preferate locatiile in aer liber, care ofera un plus de siguranta din punct de vedere sanitar, se observa o aplecare mai mare catre modele fluide, cu aspect romantic, care ofera lejeritate si libertate de miscare.


Asta nu inseamna ca daca visezi la rochii de mireasa printesa sau alte modele clasice, ele nu se vor potrivi in peisaj, pentru ca pana la urma cel mai important este ca rochia sa te reprezinte pe tine si nu neaparat tematica evenimentului.Sunt in voga jocurile dintre acoperit si descoperit, vei gasi astfel multe optiuni in care fata rochiei ascunde multe, surpriza fiind un spate foarte decupat sau invers, compensarea unui decolteu adanc cu un spate generos in dantela.


Ca si in ultimii ani, 2022 nu face exceptie si iti pregateste multe aplicatii si decupaje pe tulle nude, care dau senzatia ca sunt efectiv pe piele si creeaza un efect cu adevarat magic.


Fie ca vorbim de maneci sau spate, combinatiile de acest gen raman preferatele multor mirese si mai ales ale fotografilor lor, care au mereu grija sa le puna in valoare cu cadrele potrivite. Apar mai mult la rochii de mireasa sirena, insa asta nu inseamna ca nu le vei gasi si la alte variante, cum ar fi croiala A-line.