Fraud Blocker Alege o rochie de mireasa perfecta pentru o nunta in aer liber | Blog Eden Bride
top of page
Caută

Alege o rochie de mireasa perfecta pentru o nunta in aer liber

Actualizată în: 8 ian. 2021


Nuntile in aer liber au fost intotdeauna unele foarte speciale. Imi amintesc entuziasmul mireselor anilor trecuti care isi organizau nunta pe plaja sau intr-o gradina cocheta, sau de ce nu, la piscina. Anul acesta pare un "must" si de aceea cred ca unele cupluri intampina cu o oarecare reticenta aceste noi situatii reglementate.


In fond, nunta in aer liber a fost intotdeauna un eveniment diferit, in care ne cuprinde pe toti o atmosfera de relaxare in natura, lejeritate, destindere, ruperea barierelor formalismului care de cele mai multe ori mai mult incurca decat ajuta.


Cred ca aceasta situatie si perioada istorica, le poate descatusa atat pe mirese cat si pe invitate de expresia aceea populara cum ca trebuie sa suferim la frumusete noi doamnele.


Deci, haideti sa adoptam tinute lejere, sa vedem dincolo de aparente, sa ne bucuram de prezenta celor dragi cu adevarat noua, sa intelegem minunea si taina acestei ceremonii.


Haideti sa zambim mai mult mai putin incorsetate, deci.


Va prezentam rochii de mireasa Bucuresti la preturi super accesibile ce pot fi purtate ca tinute ideala pentru nuntile in aer liber.


Designerii nostri au adaptat creatile lor pentru a veni cat mai mult in ajutorul mireselor 2020, care isi vor desfasura evenimentul in cadre naturale.


Iata cateva propuneri de rochii de mireasa de lux la reduceri si promotii, in exclusivitate la

saloanele de rochii de mireasa Bucuresti Miradri Sposa si Eden Bride.


Dorim sa va reamintim ca am mentinut oferta cu rochii de mireasa reduse 50% pe o perioada mai indelungata pentru ca am inteles incertitudinea mireselor si toate temerile lor.


Designerul Iryna Kotapska cu care salonul Eden Bride colaboreaza in exclusivitate, va propune rochii de mireasa cu trena si materiale fine, atent alese pentru a oferi confort dar si rafinament tinutei din ziua cea mare.

rochii de mireasa, rochii de mireasa eden bride, rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa plaja

Rochia de mireasa A line, creata din tiul fin cu un corset special din cristale Swarovski cusute manual, face parte din colectia de lux 2021.


Spatele adanc decoltat ofera lejeritate tinutei, iar aspectul creat este de invidiat.


Daca preferi rochii de mireasa cu decolteu in V, aceasta este o optiune ideala pentru tine. Cu o trena lunga, un corset lejer imbracat in dantela cusuta manual, fusta descoperind piciorul prin slitul ce ofera confort dar si senzualitate tinutei, rochia de mireasa LV 2127, se regaseste in portofoliul salonului Eden Bride rochii de mireasa Bucuresti, in exclusivitate la un pret adorabil.

rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa eden bride, rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa plaja

Spatele decupat asimetric este elegant, dar si unic prin formatul nonconformist.

rochii de mireasa, rochii de mireasa lux, rochii de mireasa eden bride, rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa plaja

O alta propunerea a designerului Iryna Kotapska este rochia de mireasa cu maneca LV2138.

rochii de mireasa 2021, rochii de mireasa eden bride, rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa plaja

Daca preferi rochii de mireasa cu maneca, iata o varianta superba si eleganta.


Corsetul este croit din tiul nude si dantela cusuta manual ce da impresia ca se aseaza direct pe piele. Fusta este creata dintr-un material nou aparut denumit Abraham cu o amplitudine si o latime a fustei mare, croita in stil soare, astfel incat volumul sa fie inlocuit cu amplitudinea materialului si cu o trena fabuloasa.


Foarte usor de purtat, dar cu o eleganta aparitie, aceasta se incadreaza la categoria rochii de mireasa de lux la pret accesibil.

Sa trecem mai departe prezentandu-va creatiile designerului Elena Morar intr-o varianta inedita adaptata nuntilor in aer liber.

rochii de mireasa lux, rochii de mireasa eden bride, rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa plaja

Facand parte din categoria rochii de mireasa reduse de plaja, aceasta creatie unica impleteste eleganta cu lejeriatea.


Maneca lunga, oferta o tinuta distinsa, iar fusta lejera cu slit este foarte usor de purtat si foarte placuta la atingere, astfel incat sa te simti bine purtand-o.


Rochia de mireasa RM-001 este foarte fluida, imitand un volum confortabil si foarte usor de adaptat pentru un eveniment intr-o gradina cocheta.

rochii de mireasa, rochii de mireasa lux, rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa plaja

Spatele adanc decoltat accesorizat cu un colier aduce un plus de senzualitate tinutei tale.


Aceasta rochie de mireasa se regaseste in exclusivitate in salonul Eden Bride Rochii de mireasa Bucuresti.

rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa eden bride, rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa plaja

Victoria Sporano, designer international consacrat ne propune deasemenea rochii de mireasa simple si elegante cu detalii pretioase, foarte fine ce se potrivesc unui cadru in aer liber.


Iata cateva idei.


Rochia de mireasa Mojaque este o creatie unica din dantela din bumbac fara detalii suplimentare, distingandu-se prin acuratete si forma usor de purtat. Maneca este detasabila si o poti purta doar la ceremonia religioasa urmana ca la petrecere sa te poti bucura de mai mult confort.

rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa eden bride, rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa plaja

Aceasta rochie de mireasa se gaseste in salonul Miradri Sposa Rochii de Mireasa simple, din Bucuresti.


Ema Bride ne propune rochii de mireasa simple, croite din jersey, tiul fin, dantela cusuta pe tiul nude pentru lejeritate si pentru a crea iluzia dantelei aplicate direct pe piele.


Iata cateva idei.


rochii de mireasa, rochii de mireasa eden bride, rochii de mireasa ieftine bucuresti, rochii de mireasa plaja

Aceasta rochie de mireasa se incadreaza la sectiunea de rochii de mireasa la reducere 50% si te asteapta sa te bucuri de eleganta si rafinament.


Daca te-am convins sa vii la proba si sa alegi o rochie de mireasa unica, pe care sa o porti alaturi de prieteni si cele mai apropiate rude, intr-un cadru de vacanta, echipa Eden Bride si Miradri Sposa te asteapta cu entuziasm .


Daca esti mireasa 2021 este momentul sa profiti de reduceri unice, si sa achizitionezi la jumatate de pret rochia de mireasa preferata pe care o poti purta anul viitor, iar cu banii

economisiti poti merge in vacanta. Suna bine, nu?


Te asteptam sa ne bucuram impreuna de colectii noi si reduceri de exceptie.

Acum ne gasesti la noua noastra adresa: Strada Doctor Grigore Taranu, nr.6, Sector 5, 050475

339 afișări0 comentarii
bottom of page