Fraud Blocker 90 de zile pana la nunta | Blog Eden Bride
top of page
Caută

90 de zile pana la nunta. Cum sa iti pregatesti nunta fara sa fii in contratimp?

Curiozitate si nerabdare, asta este ceea ce caracterizeaza orice mireasa imediat ce stabileste data nuntii.


Daca deja ai rezervat locatia ideala pentru nunta ta, ai stabilit biserica la care vei celebra taina casatoriei, poti incepe sa cauti rochia visurilor tale.


Cu cat timp inainte ar trebui sa incepi cautarile? Noi iti recomandam sa incepi cu 6 luni inainte, pentru ca majoritatea saloanelor au termen de livrare de aproximativ 3 luni si deci iti mai poti lua inca 2 pentru cautari si inca o luna pentru ajustari pentru ca rochia ta sa fie gata de purtat cu aproximativ doua saptamani inainte de nunta.


Inainte de a incepe vizitele la saloane, fixeaza un buget aproximativ, un stil care consideri ca te-ar avantaja, si tine cont neaparat de locatia unde va fi petrecerea. Pentru o nunta la palat sunt recomandate anumite genuri de rochii de mireasa, pentru o nunta in natura se preteaza un alt stil.


Deci ne-ar fi foarte util ca in momentul in care vii la proba sa ne povestesti despre nunta ta, despre tematica aleasa, culorile pe care le-ai ales, decoratiuni, pentru a gasi varianta ideala de rochie de mireasa pentru cadrul ales de tine.


Si tinuta sotului este foarte importanta, daca acesta merge pe anumite nuante nu ar strica sa stim exact cu ce se accesorizeaza pentru a crea o armonie in tinutele voastre.


Daca ai mai multe domnisoare de onoare, iti recomandam sa alegi culori calde pentru ele, iata cateva modelele.

rochii de seara, rochii de ocazie

rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de seara bucuresti

Daca nasa sau mama ta nu au inca o rochie de ocazie le putem recomanda si lor o tinuta ideala, dar care sa nu fie alcatuita din nunate de bej, sau nude, ivory, pentru a fi diferita de tinuta miresei. Iata cateva recomandari de rochii de ocazie si pentru nasa.

rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de seara bucuresti

rochii de seara bucuresti, rochii de ocazie, rochii de seara

Haideti sa incepem proba!


Mireselor voluptoase le recomandam rochii de mireasa cu bretele, cu decolteu in V, pentru a oferi sustinere si confort. Daca nu am avea bretele la un bust generos, ar fi destul de incomod la aplecari, la dans si in general sustinerea bustului ii creaza si un aspect definit.

rochii de mireasa, rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa bucuresti

rochii de mireasa, rochii de mireasa 2020, rochii de mireasa bucuresti

rochii de mireasa, rochii de mireasa 2020, rochii de mireasa bucuresti

rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa bucuresti

rochii de mireasa printesa

rochii de mireaasa printesa, rochii de mireasa tafta

rochii de mireasa tafta, rochii de mireasa printesa

Daca ai solduri pronuntate iti recomandam rochii de mireasa stil sirena, pentru a crea un contrast impecabil intre talie si solduri. Aceasta poate fi din tafta, din dantela sau din materiale flexibile care te pot ajuta sa te misti fara restrictii.

Daca vrei sa ai o nunta de poveste la palat iti recomandam eleganta tafta, sau o rochie de mireasa din dantela cu aplicatii cusute manual, cu trena lunga si cu un voal care sa te acopere misterios.

Daca iti doresti o rochie de mireasa vintage, iti recomandam sa ai o silueta zvelta, pentru ca aceste rochii de obicei nu au acel corset cu siret care strang foarte bine talia, deci talia ar trebui sa fie micuta ca sa se aseze perfect.


rochii de mireasa, rochii de mireasa vintage

rochii de mireasa, rochii de mireasa vintage

Nunta pe plaja? Iata cateva recomandari pentru tine. Fusta lejera, din material vaporos este o alegere ideala, aceasta poate si si una cu clit, cu un spate gol, si un corset foarte subtire, totul foarte natural.


rochii de mireasa, rochii de mireasa plaja

rochii de mireasa, rochii de mireasa plaja

Multe miresici prefera rochiile de mireasa cu maneca, pentru ca gasesc in acest element o eleganta aparte si desigur este foarte adevarat, insa nu recomandam manecile cu multa dantela pentru ca vor ingrosa bratul si vor imbogatii foarte mult partea de sus a rochiei.

rochii de mireasa, rochii de mireasa printesa

rochii de mireasa, rochii de mireasa printesa


Tine cont ca in afara de rochia de mireasa vei mai avea accesorii, cercei, colier, voal, coafura si nu este recomandat sa punem prea mult in partea de sus, trebuie sa pastram proportiile si echilibrul tinutei.


Dupa ce ai gasit modelul de rochie preferat si l-ai comandat, va trebui sa astepti cu nerabdare timp de aproximativ trei luni, sau poate esti in contratimp si ai ales varianta de urgenta de o luna.


Ne vom intalni iarasi, dupa sosirea rochiei pentru a definitiva lungimea si celelalte detalii. Poti alege voalul de mireasa de la noi si deasemena accesoriile pentru par, cercei si diademe.

accesorii rochii de mireasa

In cazul in care nasa va dori sa le achizitioneze separat din alta locatie ai grija ca voalul sa se potriveasca cu nuanta rochiei, sa nu fie mai deschis sau mai inchis.


Iti recomandam sa ai o greuntate constanta din momentul in care s-au pus semnele pentru ajustarea pe corp si sa nu schimbi dimensiunea tocului.


Ne apropiem de final, noi iti vom preda rochia cu aproximativ doua saptamani inainte de nunta, si trebuie sa fii foarte atenta sa nu mai slabesti sau sa nu te ingrasi pentru a ramane in continuare in dimensiunie stabilite.


In salonul nostru poti gasi rochii de mireasa Colectia 2020 si 2021 ale designerilor cu care colaboram in mod exclusiv, Iryna kotapska, Elena Morar, Ema Bride, Elena Novias, dar si rochii de mireasa la reducere din colectia 2019 - 2020, rochii de mireasa la preturi accesibile pentru orice buget.


Te asteptam la proba pentru mai multe idei si recomandari!

187 afișări0 comentarii
bottom of page