Fraud Blocker 7 idei pentru miresele voluptoase | Blog Eden Bride
top of page
Caută

7 idei pentru miresele voluptoase

Actualizată în: 8 ian. 2021

Esti o miresica voluptoasa, cu forme rubensiene? Venim in intampinarea ta cu idei si sfaturi pentru a alege o rochie de mireasa perfecta pentru tine.


1 - Ce ar trebui sa stii in momentul in care incepi cautarile?


Cand te-ai hotarat sa iti cauti rochia de mireasa perfecta, sfatul consilierului este sa te orientezi in primul rand catre un stil care te avantajeaza. Recomandarea noastra este o rochie de mireasa in stil A.

rochii de mireasa, rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa lux

2 - De ce ar fi indicat sa alegi o rochie de mireasa A line?


Pentru ca aceasta croiala are un clos lin al fustei, nu este incretita in talie si astfel face ca trecerea dintre corsetul ce pune in evidenta talia si solduri sa fie lina si sa alungeasca vizual zona talie sold.

rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa lux

3 - Ce fel de decolteu este indicat sa alegi?


Daca esti o mireasa voluptoasa cu bustul generos, recomandarea noastra este sa alegi o rochie de mireasa cu sustinere, cu bretele, cu un decolteu in V, sau daca vrei sa fii o aparitie discreta poti alege o rochie de mireasa cu bust acoperit. Iata cateva modele.


rochii de mireasa, rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa bucuresti

Rochia de mireasa cu dantela A line, Alisa face parte din colectia designerului Angeo Bridal 2020 si se gaseste in salonul Miradri Sposa Bucuresti.

rochii de mireasa designer, rochii de mireasa bucuresti

Rochia de mireasa Savannah face parte din colectia 2020 a brandului Perfioni al designerului Elena Morar si se gaseste in exclusivitate in salonul Eden Bride Bucuresti.

rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa bucuresti

Rochia de mireasa En 495 Irina, se regaseste in exclusivitate in salonul Eden Bride Bucuresti si face parte din colectia 2020 a designerului Elena Novias.

4 - Cat de importanta este textura corsetului?


Corsetul rochiei de mireasa pentru o mireasa voluptoasa este indicat sa fie construit din tafta. De ce tafta? Pentru ca este un material mai rigid ce modeleaza foarte bine talia si daca acesta are inchiderea pe siret acoperit cu nasturei pentru a deveni mai aspectuos, atunci cu siguranta vom modela o silueta de printesa. Iata cateva propuneri!


Aceasta rochie de mireasa cu un decolteu in forma de V, cu un corset din tafta poate fi alegerea ideala pentru a modela bustul si pentru o sustinere perfecta.


rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa

Rochia de mireasa Elina face parte din colectia designerului Elena Morar 2020 si se regaseste in exclusivitate in salonul Eden Bride Bucuresti.

5 - Ce fel de maneca putem adauga pentru a te simti confortabil?


Iata cateva recomandari.

rochii de mireasa, rochii de mireasa bucuresti, eochii de mireasa de lux

Maneca poate fi doar ca un capacel, sau poate fi lunga, sau trei sferturi. Ceea ce consideram foarte important este sa nu fie una plina cu dantela ci una lejera, aplicata pe un tiul de culoare pielii, astfel incat sa ofere doar fermitate bratului, fara a il supradimensiona prin folosirea excesiva a dantelelor si aplicatiilor.

rochii de mireasa A line, rochii de mireasa de lux, rochii de mireasa designer

Rochia de mireasa cu maneca din dantela aplicata.

Rochia de mireasa cu maneca stil capacel, care ascunde doar partea superioara a bratului.

6 - Ce fel de maneca nu recomandam.


In cazul mireselor voluptoase nu recomandam purtarea unei rochii de mireasa cu maneca voluminoasa pentru ca vom obtine un efect de supradimenionare a bratului. Iata cateva modele.

rochii de mireasa, rochii de mireasa cu maneca, rochii de mireasa bucuresti

Rochia de mireasa cu maneca bufanta.

rochii de mireasa cu maneca, rochii de mireasa lux

Rochia de mireasa cu accente vintage si maneca voluminoasa din colectia Elena Morar 2021.

7 - Cum evidentiem mai mult talia?


Talia poate fi evidentiata prin folosirea unor cordoane si aplicatii speciale. Vei observa brusc schimbarea aspectului rochie prin flosirea unui astfel de accesoriu.

Rochia de mireasa perfecta pentru tine poate fi o rochie de mireasa la reducere sau o rochie de mireasa colectia 2020.


Indiferent care ar fi alegerea ta, important este sa cream impreuna echilibrul intre personalitatea ta, dorintele tale si expunerea lor la exterior intr-un mod care sa te reprezinte si sa te puna in valoare.

Speram ca v-au fost utile sfaturile noastre si va asteptam in salonul nostru Eden Bride rochii de mireasa Bucuresti sau la salonul partener Rochii de Mireasa Miradri Sposa pentru a proba cat mai multe rochii de mireasa printesa, sau rochii de mireasa sirena sau poate rochii de mireasa in stil A, toate la cel mai bun pret de o inalta calitate.


1.184 afișări0 comentarii
bottom of page