Rochii de mireasa

Ema Bride 

Alege rochii de mireasa Bucuresti Ema Bride daca esti o femeie pasionala si nu te temi sa arati asta. Toate aceste modele reusesc sa iti puna corpul in valoare asa cum nicio alta rochie nu  o va face.  Atentia la detalii si accesoriile fac ca aceste rochii de mireasa sa impresioneze inca de la prima vedere. Trenele lungi, dantela ce impodobeste corsetul si poalele, accesoriile de lux, cristalele swarovsky sunt elemente ce pun feminitatea in evidenta si aduc stil si clasa tinutei tale.
Daca doresti rochii de mireasa la pret accesibil ai inca un motiv sa vii la proba. Vei gasi modele sperbe ce se incadreaza in bugetul tau si la cere poti sa aduci modoficarile pe care le doresti. Designerul Ema Bride ne permite sa modificam volumul fustei, sa aplicam sau sa renuntam la maneca, sa schimbam forma decolteului, nuanta rochiei, sa alegem corsetul unei rochii de mireasa si sa adaugam o alta fusta in functie de preferintele tale.
Daca te-am convins, te asteptam la proba!

125 FLORENCE        (3).jpg

ARIZONA

Colectia "ARIZONA" 2021  a designerului EMA BRIDE

20-01 (5)_Fotor_Fotor.jpg

PASSION

Colectia "PASSION" 2020  a designerului EMA BRIDE

107 SARA        (3).jpg

LAS VEGAS

Colectia "LAS VEGAS" 2021  a designerului EMA BRIDE

19-27 (2)_Fotor_Fotor.jpg

INSPIRATION

Colectia "INSPIRATION" 2020  a designerului EMA BRIDE

20-32-------(4).jpg

ELEGANCE

Colectia "ELEGANCE" 2021  a designerului EMA BRIDE

19-10 (4)_Fotor.jpg

PARIS

Colectia "PARIS" a designerului EMA BRIDE

Detaliile din partea superioara a  rochiilor de mireasa Ema Bride vor reusi sa iti puna in valoare bustul si te vor ajuta sa arati bine in fiecare poza.  Cu ajutorul acestor rochii vei reusi sa ai parte de seara perfecta la care visai. Calitatea materialului din care aceste rochii de mireasa sunt concepute este unul superior si iti garanteaza un produs exceptional.