IRYNA KOTAPSKA

Colectii noi 2021

rochii de mireasa, rochii de mireasa lux, rochii de mireasa 2021, rochii de mireasa sirena

Programare Proba Online

Serviciu gratuit non-stop

MS-023 (2).jpg

Reduceri

pana la 50%

Rochii de mireasa sirena

Rochii de mireasa printesa

rochii de mireasa, rochii de mireasa sirena, rochii de mireasa 2021

Elena Morar 2020

rochii de mireasa, rochii de mireasa lux, rochii de mireasa 2021, rochii de mireasa sirena

Perfioni 2020

rochii de mireasa, rochii de mireasa ieftine

Elena Novias

rochii de mireasa ieftine, rochii de mireasa bucuresti, rochii de mireasa 2020

Ema Bride

Eden Bride - Rochii de mireasa

Rochie de mireasa... rochie de mireasa senzationala! Bucura-te! Ai spus DA! Inca de cand erai doar o copilita ai visat sa te invesmantezi in cea mai importanta zi din viata ta intr-o rochie de mireasa MAGICA! Acea rochie de mireasa care sa iti accentueze frumusetea naturala si fericirea pe care o traiesti.

Eden Bride iti transforma visul in realitate si iti pune la dispozitie o colectie impresionanta de rochii de mireasa ieftine, confectionate din cele mai bune materiale, cu un design modern si desavarsit pana la cele mai mici detalii, care iti vor taia respiratia cu frumusetea lor.

Sute de modele te asteapta sa le probezi. Iti satisfacem dorintele si cele mai apasatoare asteptari cu ajutorul creatiilor unicat de tip „Printesa”, „Sirena”, „Stil A” sau „Empire”. In cea mai noua colectie de rochii de mireasa 2020 se afla si rochia visurilor tale. Te asteapta! Este croita si realizata dupa chipul si asemenarea ta!

Minunatele rochii de mireasa Bucuresti Eden Bride sunt disponibile pentru a fi achizitionate sau inchiriate. In plus, iti punem la dispozitie si o gama variata de accesorii si bijuterii de mireasa cu ajutorul carora iti vei desavarsi imaginea in cea mai emotionanta zi a existentei tale!

In atelierul Eden Bride magia, emotiile si dorintele se materializeaza in cele mai incredibile rochii de mireasa. Pentru ca detaliile sunt vitale in crearea celor mai potrivite rochii de mireasa, Eden Bride se bucura de o colectie uluitoare de rochii de mireasa realizate cu minutiozitate si atentie inca de la schita si pana la tipar, care iti vor taia respiratia!

Modelul ideal de rochie de mireasa se afla la Eden Bride! Invita-ti mama si prietenele si programeaza o proba! Serviciul este gratuit! Te putem face fericita!

Ne gasesti in Bucuresti, pe Strada Doctor Grigore Țăranu nr.6, București , intre orele 12:00 – 20:00. Programeaza-te si vei avea rochia de mireasa perfecta, la cel mai avantajos pret!

© 2020 Eden Bride | EDEN BRIDE SRL - CUI: 40257209 - J40/17383/2018

office@edenbride.ro | 0759.520.748

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Twitter